jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 14 minut temu, Paweł Praus napisał: Wiem, ale nie powiem??? Klasyka u pewnych "kolesi" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1 minutę temu, jarek996 napisał: Klasyka u pewnych "kolesi" ? oj tak,tak..pewni "kolesie" mają manipulację w genach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Super Atom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 15 minut temu, d9Jacek napisał: mogę Ci na priva powiedzieć, ale na ile Cie znam i znam Twoją wiedzę??? to wiesz jaki to silnik? Poproszę gdyż chciałbym potwierdzić swoje przypuszczenia :-)) Teraz, witold_pi napisał: Super Atom? Podobny, ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 z jego powodu niektorzy nawet mowia ze nasz SiM 2b jest zerzniety z niego .... chociaz ten byl wyprodukowany wczesniej bo w 1947 to i tak nasz SiM 2 b rozni sie od niego ! ...naszemu "wyrosly " Lapki czyli konsolki a znikly te paskudne 3 uchwyty ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jako podpowiedź napiszę, że z posiadanych przeze mnie informacji pojemność tego motorka to 2,3ccm i pochodzi z okolic zbliżonych do 1953 roku. Nie jest to również Letmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 41 minut temu, Paweł Praus napisał: Nie jest to również Letmo hmm...to tu mnie zaskoczyłeś był taki silnik..kiedys miałem go w łapkach ...WS się nazywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dosyc latwa sprawa , ale pozostawie na razie w sferze domyslow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 17 minut temu, d9Jacek napisał: hmm...to tu mnie zaskoczyłeś był taki silnik..kiedys miałem go w łapkach ...WS się nazywał Nie jest to również żaden WS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Z cyklu nie znam się ale się wypowiem? Czy to jest silnik marki "Ohlsson" albo "Bunch" ? Bardziej obstawiam tego drugiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Odpowiem za Pawla ( on moze teraz pracowac ) , bo ja juz wiem : NIE , nie jest to Bunch ani Ohlsson ? Gramy dalej !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 No to jak gramy dalej to strzelam że to "Mills"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Piotrek ; jesli masz rewolwer ( z szescioma pociskami ) zostaly Ci jeszcze trzy !!! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Niestety nie mam?kolejny strzał- "Avion" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 38 minut temu, piotr28 napisał: Niestety nie mam?kolejny strzał- "Avion" ? Jeszcze dwa ( albo jeden , gdy ostatni zostawiasz dla siebie ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie jestem desperatem.....Przedostatni -STAB 2,27 cm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 26 minut temu, piotr28 napisał: Nie jestem desperatem.....Przedostatni -STAB 2,27 cm ? Albo wal ostatnim , albo zostaw go na Niemca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Walę,trudno?z Niemcem jakoś inaczej sobie poradzę?Więcej głupot już nie wymyślam? -Deezil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Rownie "paskudny" , ale to nie ten . Nabijaj drugi magazynek ! Ja biore wolne na reszte wieczoru , a Pawel moze ( chyba ze dalej pracuje ) przejmie paleczke ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 To z drugiego magazynka-"Brown Junior" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi