jarek996 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 8 minut temu, MASK napisał: widziałem gdzieś ten silnik, Wow ! Czyli moze sa dwa , czy byles w Austrii na wakacjach ? ? Do Austriaka nie ma co pisac i pytac o szczeguly , bo pewnie nic nie wie . W przeciwnym razie nie oddalby go za 40 EUR . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 już Jarka pytałem czy..... widziałem ten motorek w roku 1994 w pieknej austriackiej miejscowości Waldzell A dla Pawła gratulacje, bo z tego co już wiem to ma dwa piekne motorki które "wyjechały " z tego pieknego miasteczka... Czekajmy, może pojawią się i następne....np. WANKEL inz Foltyńskiego, czy Sokoły 1,2 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 2 godziny temu, d9Jacek napisał: widziałem ten motorek w roku 1994 w pieknej austriackiej miejscowości Waldzell Tyle ze moj NIE przylecial z Waldzell . Ten co mi ( Pawlowi , NAM ) sprzedal , raczej NIE jest modelarzem. Sprzedaje ( poza NASZYM silnikiem ) : maszynke do miesa , lampe lutownicza , skore renifera , felgi , brzydkie obrazy ( 3 szt ) , walizke , 2 silniki 380V , klamke mosiezna i 50 gniazdek i wlacznikow serii JUNG. W sumie to jeden z tych obrazow ( jak NASZ silnik ) moze byc wart ze 32 000 000 EUR. Musze sie im blizej przyjrzec ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 31 minut temu, jarek996 napisał: walizke , stawiam na tę walizkę... Jarku, nigdzie nie sugerowałem , że pan sprzedawca jest modelarzem..? w Waldzell była jedna z większych kolekcji silników modelarskich a także zabawek wszelakich Pawła IZ 5 jest też z tej kolekcji , więc pojawiły się dwa silniki o których już coś wiemy ....czekamy na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Kolejne motorki z przedprzedostatniej dostawy, ale się z tym ociągam... Dostałem kolejne 2 paczki a jeszcze nie skończyłem tej relacji??? Muszę zagęszczać ruchy bo jest się czym pochwalić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 3 godziny temu, Paweł Praus napisał: Kolejne motorki z przedprzedostatniej dostawy, ale się z tym ociągam... Dostałem kolejne 2 paczki a jeszcze nie skończyłem tej relacji??? Muszę zagęszczać ruchy bo jest się czym pochwalić? zagęszczaj, bo inaczej do Bożego Narodzenia będziemy musieli czekać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 I tak poczekacie, bo sporo tego jeszcze mam do pokazania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Godzinę temu, Paweł Praus napisał: I tak poczekacie, bo sporo tego jeszcze mam do pokazania??? jak będziesz tak to przeciągał to co bardziej niecierpliwi poddadzą Cię np. ostracyzmowi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 22 minuty temu, d9Jacek napisał: jak będziesz tak to przeciągał to co bardziej niecierpliwi poddadzą Cię np. ostracyzmowi ? Nie mój problem tylko ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 laaserek w tdi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 14 minut temu, witold_pi napisał: laaserek w tdi ? w czym przepraszam???????... a nie " w gazie " albo " w skórze"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Pewnie właściciel chodzi w skórze na gazie ? cena 799 euroków! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 58 minut temu, witold_pi napisał: Pewnie właściciel chodzi w skórze na gazie ? cena 799 euroków! a gdzie to ,że tak powiem , zabłysnął ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Godzinę temu, witold_pi napisał: Pewnie właściciel chodzi w skórze na gazie ? cena 799 euroków! Uuuuu ! Z pol roku temu byl taki nowy za 360 EUR . Szkoda ze nie wiedzielam ze szukasz. Myslaem ze Lasery to TYLKO Bynek ? Jak chcesz to jest TO za 230 + przesylka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ostatnie dwa z tamtej partii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 ebayu de Teraz, witold_pi napisał: ebayu de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 8 godzin temu, witold_pi napisał: laaserek w tdi ? Ekstraklasa, gratuluję! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 nie ma czego gratulować ? jest do wzięcia....kupienia na ebayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A ja myślałem, że dołożyłeś znaczącą cegiełkę do naszej wspólnej, forumowej kolekcji. No ale możesz to jeszcze naprawić, chyba, że znów wymiękasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Takie coś dzisiaj znowu przyszło. Dodam, że moje źródełko już wyschło ?, bo nasz forumowy cichy kolega kupił wszystko? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi