witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 wymiękam, forsa mi z nieba nie leci... ale mam laser moto guzzi czy jakoś tak ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 12 minut temu, losko_rafal napisał: Takie coś dzisiaj znowu przyszło. Dodam, że moje źródełko już wyschło ?, bo nasz forumowy cichy kolega kupił wszystko? Masz teraz tyle , ze mozesz bez oleju latac ? 2 godziny temu, MASK napisał: No ale możesz to jeszcze naprawić, chyba, że znów wymiękasz Witek "miękiszon" ??? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jarek zostawiam tego tdi ka dla Ciebie twardzielu ... Czekamy na okazanie go na forum forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 27 minut temu, witold_pi napisał: Jarek zostawiam tego tdi ka dla Ciebie twardzielu ... Czekamy na okazanie go na forum forum ? On mi NIE jest do niczego potrzebny ( wiesz ze poza silnikami ENYA nie zbieram innych ) . Bede na 100% walczyl o ENYE Diesel jak sie pojawi ( pojawia sie tak rzadko , jak Laser Diesel )? Dam znac , jak znajde , bedziesz mogl mi "pokibicowac" Co to za Rusek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 43 minuty temu, jarek996 napisał: On mi NIE jest do niczego potrzebny ( wiesz ze poza silnikami ENYA nie zbieram innych ) . Bede na 100% walczyl o ENYE Diesel jak sie pojawi ( pojawia sie tak rzadko , jak Laser Diesel )? Dam znac , jak znajde , bedziesz mogl mi "pokibicowac" Co to za Rusek ? na mój wkus to "TAŁKA ? p;ewnie za jakies grosze .... bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Chyba 40 ( albo 50 ) EUR ( + przesylka ) Ja nie potrzbuje , ale moze KTOS. Dla "zaropialych" jest fajna i w sumie dosyc rzadka rzecz : https://www.tradera.com/item/302065/468595917/enya-15d-ii-2-5-cc-dieselmotor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 nie mam kasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Poszla za 390 PLN . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Niezła cena jak za nówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 2/3 z ropniaków chodzi kiepsko albo wcale lub kapryśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 14 minut temu, witold_pi napisał: 2/3 z ropniaków chodzi kiepsko albo wcale lub kapryśnie. Taki wlasnie ich urok ( + wszystko dookola ubabrane w spalinach ) ! 40 minut temu, MASK napisał: Niezła cena jak za nówkę Tez mi sie wydaje , ze to byla DOBRA cena . Tutaj smieszny silnik. https://www.tradera.com/item/302065/468593739/super-elia-micromotore-4-2cc-diesel-repro-by-zanchi Podrobki Witka Lasera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 wolę zapach eteru z ropą niż benzyny ? Jak się kiedyś napiłem etyliny to do dziś na samą myśl mi się niedobrze robi... 26 minut temu, jarek996 napisał: Tutaj smieszny silnik. https://www.tradera.com/item/302065/468593739/super-elia-micromotore-4-2cc-diesel-repro-by-zanchi oryginał drobne 1800 euro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 6 minut temu, witold_pi napisał: Jak się kiedyś napiłem etyliny to do dziś na samą myśl mi się niedobrze robi. błąd , nie zakąsiłes a trzeba było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 8 godzin temu, losko_rafal napisał: Takie coś dzisiaj znowu przyszło. Dodam, że moje źródełko już wyschło ?, bo nasz forumowy cichy kolega kupił wszystko? No nieźle, to już wiem dlaczego się nie załapałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 44 minuty temu, MASK napisał: No nieźle, to już wiem dlaczego się nie załapałem :D A kto powiedział, że jeszcze się nie załapiesz ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Mask, jeszcze powinno być z 4-5 silników u włocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Ktos cos wie wiecej o Tajwanskim FLASHu ? https://www.tradera.com/item/302065/471616886/flash-35-vintage-glodstiftsmotor- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Trochę nie po kolei, ale nie mogłem się powstrzymać :-))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 31 minut temu, Paweł Praus napisał: Trochę nie po kolei, ale nie mogłem się powstrzymać :-))) nooo...........gratki Pawle....brakuje tylko hełmu z rogami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Hełmu wprawdzie nie mam, ale mam inne pasujące do tego motorka gadżety ? Vide załączone foto, już rozebrany i porządnie wymyty? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi