Marcin851 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ha byłem szkoda że f-16 zrobiły tylko dwa przeloty heh ale wrażenia masakryczne a miny tych ludzi potem Jurgis pokaz pierwszej klasy! było super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 F-16 były? Potwierdzam słowa Szymona było naprawdę super. Co prawda sporo ludzi ale no cóż... każdy chciał zobaczyć jak wywijają samoloty na niebie . Ma dość dużo filmów i trochę zdjęć, postaram się z tego zmontować jakiś film o pikniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No właśnie F -16 nie widziałem. Byliśmy z Sebastianem lekko przed południem, a może one przelatywały wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Fajnie słyszeć, że Wam się udało. Nam na Słowacji też. 30C, dosłownie zero wiatru. Uszy mi pękają ale jakoś przeżyję. W locie zobaczyłem: Su 22 x 2, Mig 29 X2, Mig 29 solo, L-159 Alca, L-29 Delfin, L-39 Albatros, F/A-18 Hornet, Jas 39C Gripen, Frecce Tricolori, F-16, Eurofighter Typhoon C-17 Globemaster, 6x Orlik, 4x Blanik, Mi 24 Hind, Pitts S-2, AH-1 Cobra, A-109 Agusta, P-38 Lighting, Li-2, Mi-171 Belgijski F-16 i Eurofighter Typhoon dali takiego czadu że reszta odrzutowców przy tym to pikuś. No może jeszcze F-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Czy były F16 to nie wiem, ktoś z tłumu mówił że je widzi, ale ja niczego nie widziałem, pewnie za stary już jestem aby widzieć. Za to widziałem makietę RWD6 Tu już na ziemi. Model podobno wczoraj miał awarie serwa lotki, ale wszystko skończyło się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Tak, mam film z lotu na jednej lotce z soboty. Nie było to nic poważnego a o awarii lotki dowiedzieliśmy się dopiero po lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 były były!!! Nie patrzyłem która godzina ale cosik kole 16. Jurku rozumie ze nie widziałeś ale że nie słyszałeś? zrobiły dwa przeloty z północy, niestety nie wylądowały z powodu gabarytów lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 To by sprawę wyjaśniało, ja się zmyłem około 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Po Żelaznych? Nie widziałem Zrobiłem trochę obszerniejszy album na szybko Może kogoś zaciekawi: https://picasaweb.go...nikLotniczy2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 mieszkam tuz obok lotniska , co prawda z pikniku zmylem sie po 14, ale przez reszte dnia nic nie slyszalem aby latalo cokolwiek z napedem odrzutowym w przeciwienstwoie do innych samolotów ktore mi nad blokiem smigaly. poprosze fotki tych f-16 bo nie uwierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Tak na koniec moich wypocin, napiszę jak pogoda może popsuć fotki, przykład na Extrze Uwe Zimmermana. Dzisiaj, Kiedyś ze dwa lata temu, Aparat ten sam, miejsce to samo, aura tylko inna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 RWD straciło prąd na lewej lotce i wisiała luźno. Nie wiemy do tej pory co było przyczyną bo przy kolejnych próbach już było wszystko ok. Wiadomo tylko że nie była to wtyczka ani kabel bo wszystko sprawdziliśmy dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 http://foto.podhale24.pl/galeria-5369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Byłem w sobote i w niedziele w Bielsku na pikniku lotniczym. W sobotę pogoda była w kratkę, więc dużo lotów się nie odbyło. Natomiast niedziela to było coś. Pełen program, wspaniałe akrobacje Loty zaczęły się od Dromaderów i pokazów gaszenia pożarów I akrobacje Uwe Zimmermann i jego Extra Było sporo wszystkiego, ale ze względu na ADHD mojej córeczki nie byłem w stanie pstryknąć wszystkiego. I nasze F-16, przyleciały z niesamowitym dźwiękiem silników, zrobiły trzy koła nad nami i z impetem zniknęły w przestworzach. Niestety zdjęcia ef szesnastek nie nadają się do wrzucenia na forum. Ale mówie wam, wspaniała sprawa, piękne maszyny. Nie moje zdjęcie ale oddaje ten dźwięk silnika.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ooo trzy przeloty F-16, Bielsko musi mieć jakieś fory. W Lesznie, Wrocławiu i jak widać powyżej w Krakowie również, tylko po dwa. Na dzień dobry i do widzenia. A w Bielsku trzy, fju, fju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 w Bielsku tez dwa, kolega się chyba pomylił, ten trzeci lot chyba jak odlatywały nad chmurami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 tommy29 chyba Cię trochę fantazja poniosła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Marcin851003 - musiało dojść do nieporozumienia. My myśleliśmy, że Tobie chodziło o F-16 na pikniku w Krakowie, a z twojego ostatniego posta wynika, że byłeś w Bielsku. Mylący był ten Kairys w pierwszym Twoim poście. W Bielsku też był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Wygląda na to, że Zimmerman i Kairys latali z pikniku na piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Z tego co widziałem to Kairys wraz z grupą Air Bandits latał w Bielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi