baziu123 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Od momentu kiedy dostałem propozycje pracy za granicą jakoś wygasłem teraz cisza z pracą a zapału jakoś brak poczekam jeszcze trochę jak się nie sprzeda to poszukam odpowiedniej osoby który by go przygarneła za flaszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Szkoda... A tak pięknie sie zapowiadało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmanm Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Model naprawdę bardzo ładny, talent budowniczego wielki. Szkoda chciałbym zobaczyć dalsze etapy budowy, no i oczywiście efekt końcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Witam !! Chciał bym poinformować że model był już u kilku osób i ostatecznie jest u mnie w hangarze. Zakupiłem go z chęcią skończenia.Dużo się nie zmieniło z tego co jest na forum. Zastanawiam się czy kończyć go, za dużo projektów otwartych. Jak ktoś jest zainteresowany mogę odsprzedać po cennie zakupu. Proszę pisać na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi