baziu123 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tak Macku zgadzam się co do znajomości i tych podłużnic to zostanie napewno wzmocnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cały czas trwały mozolne przygotowania skrzydła do nałożenie na nie płótna z żywicą a miedzy czasie coś tam się grzebało ale nie wiele...W następne zajęcie pokryje już skrzydło i pewien etap prac będę już miał za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 I skrzydło pokryte tkaniną z żywicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jako że skrzydełko odpoczywało to zalaminowałem klapy i lotki a po tygodniu czasu czas na szlifowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Prace z przygotowaniem kadłuba do nałożenie tkaniny zbliżają się ku końcowi może ten tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jakiś dzisiaj taki nerwowy od rana w pracy, myśląc jak by już o czym innym chodząc z miejsca na miejsce wiedziała chyba co go czeka po 8 godzinach pracy.Tak osiem godzin w pracy siedem po pracy w modelarni i owoc owej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kadłub pokryty tkaniną i przeszlifowany Mustang zaczyna nabierać smaku,dzisiaj przymierzyłem chłodnicę pasuje jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Teraz od rau można poznać, że t mustang Tak trzymaj, trzymam kciuki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Piękna robota!!!Tylko pozazdrościć zdolności manualnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Piękniutki!! Nabiera kształtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Czy któryś z forumowych kolegów był by zainteresowany kupnem mustanga w stanie jakim widać na ostatnich fotkach? Propozycje na tomasz.fulek@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Brak czasu czy chęci? Gdybym mial umiejetnosci zeby go dokończyc to nie zastanawialbym się ani sekundy Aż szkoda,ze chcesz sie go pozbyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie sprzedawaj go !!! NAjpierw dokończ i oblataj, później sprzedaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zdecydowałem się na długo terminowy wyjazd za granicę a nie chcę aby model się zniszczył na nie ocieplanym strychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Powrót po leżakowaniu na strychu, kończę prace przy podwoziu a dokładnie klapach podwozia strasznie tego nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_kormoran Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Widzę że niedziela na lotnisku zmotywowała do dalszego działania. Gratuluję i życzę powodzenia i wytrwałości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dobrze, że się nie pozbyłeś modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baziu123 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Tak dokładnie Januszu nakręciłem się pozytywnie i dostałem kopa do pracy,fajnie pogadać z kimś kto ma o wiele większe doświadczenie ode mnie to pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ciesze się, że znowu będzie można śledzić budowę czegoś konkretnego . 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/mustang-p-51-d-w-skali-1-4-5-i4114937283.html Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi