Leda_g Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam Mam teraz do przekazania rynkową nowość - model a'la Beta 1400 o rozpiętości 2000mm. Model naprawdę duży (choć będzie też 2400mm). Sky Surfer 2000 Szukam osoby która jest w stanie szybko i dokładnie zmontować, o-fotografować i przetestować model. Liczy się doświadczenie i solidność. Zainteresowanych proszę o informację w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jak chcesz, to mogę spróbować. Wracam do FPV, cały osprzęt mam w Quadzie, więc mógłbym pod kątem 'świeżaka' to ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Na czym mają polegać testy w locie? Chodzi o loty FPV czy przede wszystkim zwykłe loty? Zawsze mówiło się, iż należy unikać wegla w konstrukcjach do lutu FPV, a w tym znajdują sie dwie dużej średnicy rury węglowe... Co z elektronika - też jest dołączona do testów? Latam dużymi skrzydłami latajacymi więc mógłbym spróbować o ile moje napędy będą odpowiednie : TP 2915-35, C3542 i Silver Blue c3536. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Również chętnie podejme się testowania, mam doświadczenie w skladaniu pianek jak i modeli balsowych, w swoim hangarze mam pioneera więc napewno mógłbym go porownać do mniejszego brata, no i wkońcu z tego względu, że gdyby nie takie testy nie było by mnie stać na taki model (uczeń) bo rozumiem, że po dokladnych testach model zostaje u testera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 bo rozumiem, że po dokladnych testach model zostaje u testera A jeśli nie to rezygnujesz? Znaczy decydujesz się pod warunkiem, że dostaniesz model za darmochę ?! Mnie nie przyszłoby do głowy by o tym wspomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie, nie rezygnuje ale milo by było gdyby model zostal po testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tak dla zobrazowania porównanie tego modelu z Beta 1400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 I jak wiadomo już kto testuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 O to ja chce ja chce!! Mam bete, umiem sumiennie, wielokrotnie sprawdzić wytrzymałość na spotkania z ziemią itp. Chyba się nadaję. Aaa i z chęcią oddam to co z niego zostanie. -------------------------------------------------------------------------- ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Od żartu odcinam się grubą kreską ba(!) szlaczkiem. Moim zdaniem model w dalszym ciągu dla początkującego fpv`owca powinien testować początkujący. Owszem, po lataniu wieloma innymi modelami można mieć znaczne doświadczenie i znaczne możliwości porównawcze. Ale! są też osobiste upodobania które ma każdy i które nie pozwolą doświadczonemu "pilotowi" zobaczyć tego co od razu zobaczy świeżak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Leda-g - taka mała uwaga - te konkursy na testera są dość słabe. Z zażenowaniem każdorazowo czytam ten wyścig szczurów (bez urazy koledzy, ale tak to wygląda).. Załatw sobie ze dwóch, stałych ("etatowych"), solidnych pilotów oblatywaczy o różnym stopniu zaawansowania - wtedy jakoś testów będziesz miał stałą, poszczególne modele/przedmioty będzie można porównywać bazując na tych testach, unikniesz takich pytań (czy model zostaje), unikniesz sytuacji, że ktoś się niewywiązuje itd Ogólnie sytuacja win-win. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Air toś uciął taki ciekawy temat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczlatam Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam Mam teraz do przekazania rynkową nowość - model a'la Beta 1400 o rozpiętości 2000mm. Model naprawdę duży (choć będzie też 2400mm). Sky Surfer 2000 Szukam osoby która jest w stanie szybko i dokładnie zmontować, o-fotografować i przetestować model. Liczy się doświadczenie i solidność. Zainteresowanych proszę o informację w tym wątku. Jestem zainteresowany zakupem tego modelu dla siebie, jeśli nie ma innej decyzji w sprawie kto i co... Latam Pionierem i Raptorem 2m. Chętnie także wykonam dokumentację foto i podzielę się uwagami z oblotów. Mogę w przyszłości oblatywać podobne platformy FPV po ich wcześniejszym zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=9967 Model będzie dostępny za około 40 dni - i nie tylko ten. Będzie też cała rodzina Skywalkera - 5 typów modeli oraz kilka nowych modeli z EPO (w tym 2,5m rozpiętości) i cała masa nowości. Generalnie płynie kilka kontenerów, ale to potrwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczlatam Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dzięki. Brzmi bardzo interesująco. Uchylisz rąbka tajemnicy co to za nowości? Jakieś linki albo fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ta...do reklamowania sklepu i wyrobów jest chyba inny dział. W tym autor olał użytkowników - do których zwracał się o formę pomocy - całkowicie, a do tego rozpoczał taki sam wątek z innym modelem - chyba zabawka(?) Brawo! Tak trzymać w końcu to Twoi klienci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 W tym autor olał użytkowników ..... Że niby jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Chyba tym, że oferujesz model do testów, dużo osób się zgłasza, a ty w dalszym ciągu nie odpowiadasz, kto dostanie model do przetestowania, ale piszesz o swoim sklepie, że będą nowe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Chyba tym, że oferujesz model do testów, dużo osób się zgłasza, a ty w dalszym ciągu nie odpowiadasz, kto dostanie model do przetestowania, ale piszesz o swoim sklepie, że będą nowe modele A może wystarczy kliknąć na link który podałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wklikłem! Też uważam, że przydała by się chociaż informacja ze ktoś już przeprowadził test. Chociaż zdjęcia wyjętych z pudła gratów to słaby test ale grunt, że to zdjęcia profesjonalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A może wystarczy kliknąć na link który podałem? W Twojej sytuacji zupełnie nie wystarczy. Zgłosiłeś się z apelem i nie raczysz zamknąc tematu wpisem, iż już wybrałeś testera, a pozostałym bardzo dziękujesz za zainteresowanie. Jakoś nie wierzę, że tego nie wiedziałeś - chyba, że bardzo pomyliłem się co do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi