Konrad_P Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No i to są jak dal mnie bardzo dobre informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzięki Jurku za te logi. Właśnie się zastanawiam nad wywaleniem dodatkowego zasilania z mojego Jantara...Wygląda na to, ze wożę 100g zupełnie zbędnie. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zasilanie serw skrzydła mija odbiornik. Ze skrzydła do odbiornika przychodzą tylko sygnały. Tak to w robię w każdym modelu od czasu jak mi odparowały ścieżki w odbiorniku.... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 tak poza tematem wątku. Bo na wyciągarce jeszcze nie udało mi sie uzyskać większego poboru prądu niż 3,5A. Wreszcie udał mi sie jeden start z wyciągarki. Model pusty, wiaterek z 6-7m/s. Interesujące jest wznoszenie po "strzale"... i po co silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na silniku nie musisz lądować przed nowym strzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 ... i bez kolejnego strzału latasz dalej, wystarczy popchnąć drążek ... od siebie ... jednak to co pokazałeś warte jest przemyślenia, na takich wysokościach latam najczęściej i z takich wysokości staram się wyłapywać termikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mi narazie słabo wychodzi. Ale sie poprawie nie spodziewałem sie, ze wartości wznoszenia na Poziomie 40m/s sa osiagane. Czyli mozna założyć ze najlepsi dociągają co najmniej do 50m/s. Czech jak wystartował to tak na 350-400m poleciał. Leciał i leciał potem odleciał na fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi