Skocz do zawartości

RED BULL STRATOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spaceshipone też do ślamazarnych nie należał. ;)

Problem ewakuacji jest jednak bardziej związany z bezpiecznym opuszczeniem pojazdu mającym kilka Ma na blacie niż samym spadaniem człowieka na spadochronie czy bez.

Opublikowano

Szczerze Panowie... to mało się nie zesrałem jak widziałem jak stoi na krawędzi kapsuły!

Szacunek dla faceta za nie lada wyczyn. Ciekawe czemu dość wcześnie otworzył spadochron.

Opublikowano

Rewelacyjny film akcji. Ponad 2 godziny w napięciu. Nawet moja mama nie mogła oderwać wzroku od telewizora.

Otworzył spadochron w dobrym momencie. Mówił, że mu szyba paruje więc dalszy lot był by za dużym ryzykiem a nie ma potrzeby liczyć, że go sprzęt do awaryjnego otwierania spadochronu uratuje. Nie było takiej potrzeby.

Po drugie Joe 52 lata temu leciał dłużej ponieważ był na pół przytomny i to automat właśnie otworzył mu spadochron. Stąd pewnie wynika ta różnica czasów.

Opublikowano

Trwa właśnie konferencja prasowa. Jest oficjalne potwierdzenie przedstawiciela FAI, że przekroczył prędkość dźwięku, osiągnął 1.24 Macha, 1342.8 km/h

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.