RC-LIPOL Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 OK jeśli nie będzie radykalnych sprzeciwów do jutra rana to termin zostawiam na 11-11 i zawody zostaną rozegrane na lotnisku w Strażowie Na pewno będzie ciepły posiłek, tylko troszkę gorzej z prądem, bo nasz agregat to do 1KV wyciąga ale myślę że damy radę. Obsłużył już nie jedne zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Piotrze, ponoć wysłałeś już maile o odwołaniu zawodów do zarejestrowanych osób. Proszę wyślij jeszcze jednego o przywróceniu zawodów bo inaczej może być kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie zapominajmy o śledzeniu pogody , jak narazie jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 OK już piszę z linkiem do tego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Do tej łąki co mamy nikt by nie trafił... Trafimy ,trafimy. Mamy już kaski i delegacja jest gotowa. Do zobaczenia w Strażowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 super! jestem za utrzymaniem terminu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To decyzja organizatora i dobrze aby była przemyślana. Nic na siłę. Nam zawodnikom przyjdzie się dostosować do każdej sytuacji, dlatego nie wiem czy ten "quiz" to dobry pomysł ale skoro się rozpoczął to mam też swoje zdanie :-) Na ten weekend zapowiada się dobra pogoda dlatego jestem zatem za utrzymaniem terminu. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Aktualna lista zawodników na dzień 08-11-2012 http://www.rc-lipol.pl/lista.xls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Czyli rozumiem że termin 11`tego jest aktualny ?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ooo, widzę, że Tadek polubił WWI Bardzo się cieszę, że to już w niedzielę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Termin zostaje na 11-11, pracuję jeszcze na miejscem spotkania, na tą chwilę zostaje lotnisko modelarskie w Strażowie. Jest również duża szansa na pełnowymiarowe boisko do piłki przyległe do głównej płyty stadionu Resovia, bardziej cywilizowane warunki i dostęp do zaplecza. Około południa będę miał informacje o możliwościach rozegrania tam zawodów. W takim przypadku prawie nic by się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Termin zostaje na 11-11 i miejsce na stadionie Resovii w Rzeszowie tak jak pisałem pierwotnie Zapraszam i przepraszam za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobrze że mamy szczęśliwy finał, zapraszamy wszystkich na pewno będzie dobra zabawa ! Oby tylko pogoda dopisała ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ci panowie z PZPN już od dawna grają mi na nerwach, ale to co wyrabiają w ostatnich czasach (Kraków , Rzeszów i może gdzieś jeszcze) doprowadza mnie do szału. Wszystkie mecze i tak są sprzedane na wiele dni przed zawodami, wydają na to grube MILIONY EURO, a nas mają za nic. Czyste sk#$%^&*()_#$%^&*(^&*() $%^&*%^&*%^&*($%^&*!@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$#@!@#$%^&*(*&^%$ Jestem cierpliwy. Kiedyś to my zrobimy z nimi porządek (jestem pamiętliwy w takich sprawach) :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 W sumie to i tak byliśmy, jesteśmy i będziemy nad nimi górą, jak przegną nie będziemy mieli wyjścia(: Szkoda, że tak daleko te zawody są, bym się wybrał ale to nie trasa na moje auteczko, może za rok. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No to nie pozostało mi nic innego tylko podziękować organizatorowi za (potrenowanie kondycji oraz ustanowienie życiowego rekordu na 100m ) udaną i bardzo sprawną organizację, oraz sponsorom dzięki którym impreza się odbyła. Zawody bardzo udane, dopisali zawodnicy, Kraków pokazał, że jest na topie. Ze swojej strony szczególnie muszę podziękować Marcinowi WRONA TEAM za pomoc,( ofiarnie pomagał mi kleić SPAD'a latał po tasiemki oraz pakiety ) bez której nie wystartowałbym w WWI Do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskarbolko Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Miło było trochę posędziować i popatrzeć na zmagania zawodników;) Dziękuję organizatorom i gratuluję zwycięzcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Grupa Hornets Team z Biłgoraja dziękuje za wspaniałą organizację, super zabawę i miłą atmosferę. Wielki sukces organizacyjny! Dziękujemy i pozdrawiamy. Do zobaczenia w 2013 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Do zobaczenia w 2013 roku.co to ma znaczyć? sezon jeszcze się nie skończył a Wy już odstawiacie samoloty do hangarów? Zapraszam 08.12.2012 do Warty Bolesławieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Za daleko mamy Walnąć sobie 1000 km to troszkę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi