robertus Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wznios jest dobry, większy by już głupio wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzieki Robert, pozdrawiam. Fotki cos nie wchodza mi I widok z gory I bok No niestety nie wchodza fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mirus piękny model kiedy oblot? Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam, niewiem mysle ze za 2 tyg jak wroce do domu, pierwszy zobaczysz film z oblotu ,wiesz co mam na mysli :-). Jeszcze tylko wloze do niego serwo na ster wysokosci przykleje skrzydla i ster wysokosci podlacze popychacze ,elektronike wywazyc regulacja i lot, no i te oslone kabiny z pet chce zrobic ,mam kopyto ale zero pojecia jak to zrobic, szukalem na necie jakis filmikow instruktarzoych ale nie ma .pozdrawiam , czekaj na maila z flimem z oblotu.:-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 wiem wiem czekam masz opalarke? wkładasz kopyto w butelke i jedziesz opalarka aż Ci się obkurczy na całej powierzchni kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mam ,sprobuje , czytalem nieco na ten temat ,ale to dopiero jak bedzie latal :-). Mam nadzieje ze cf 2822 da mu rade a smiglo ? Sf 8 cali ? Czy szybkie ,wage przewiduje ok 500-550g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Da napewno ja latam na 8x4 ale zwykłe a nie SF. Ciąg jest dobry i nic sie w sumie nie grzeje ale polecam ten silnik http://abc-rc.pl/p/1...lektryczne.html i będziesz miał rakiete. Model nabierze wigoru jak na myśliwca przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Irku zrobisz owiewkę bez problemu pierwszy raz miałem olbrzymie obawy ale spoko ... ważne jest żeby najpierw kopyto ładnie dopasować do kadłuba a potem kopyto trzeba delikatnie powiększyć w Twoim przypadku tylko od spodu kopyta po to żeby w razie czego już owiewkę można było lepiej dopasować zaglądnij do mojego tematu o Energy na 2 stronę i przeczytaj posty nr 28, 31 i 34 ... opisałem jak ja robiłem kabinkę Mustang wyszedł Ci cudowny ... na zimę muszę coś takiego depronowego zrobić z podwoziem i nartami do startu lądowania na śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 tez myslalem o podwoziu nie powiem ze nie ale niewiem czy cie nie powyrywa dzieki, wyszedl jak wyszedl powiem ze za malo go oszlifowalem i nie wyglada to najlepiej ale bedzie mocniejszy , moze pozniej wrzuce jeszcze pare fotek jak znajde chwilke czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 otwory wentylacyjne z obu stronmocowanie narazie na gume ale beda magnesyjeszcze pare fotek jak widac z bliska nie wyszlo estetycznie, ale juz lepeij nie bedzie, chyba z drugi zrobie jak sie ten polamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1822 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 jak widac z bliska nie wyszlo estetycznie, ale juz lepeij nie bedzie, chyba z drugi zrobie jak sie ten polamie To nie model redukcyjny. W locie będzie git! Ważne aby pilot opanował drążki Powodzenia w oblocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 dzieki pawel mam nadzieje wielka ze poleci a to to tak im wyzej tym mniej widac jak jest zj.......y , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 zwazylem swojego P51 , z 4 serwami wazy 362g ,mysle ze przekoczy nieco 500g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 dzieki pawel mam nadzieje wielka ze poleci a to to tak im wyzej tym mniej widac jak jest zj.......y , pozdrawiam Mi tam się podoba w końcu ma latać a nie stać w muzeum hehe a silnik zostaje cf 2822 czy coś moze większego dasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 narazie za silne wiatry ale mam nadzieje ze oblece go w tym tygodniu jeszcze . dzieki Patryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 mam Nadzieje Ze Temat Nadal aktulany. nareszcie ulotnilem swojego p51 waga 612 gram do lotu Lata fajnie na smigle 8 cali Slaby Byl dopiero Jak zalozylem 9 cali polecial ladnie I Teraz wyglada takz owiewka kabinki i filmik ale niewim czy wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalix Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 ładnie lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi