robertus Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Wznios jest dobry, większy by już głupio wyglądał.
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Dzieki Robert, pozdrawiam. Fotki cos nie wchodza mi I widok z gory I bok No niestety nie wchodza fotki
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Mirus piękny model kiedy oblot? Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Witam, niewiem mysle ze za 2 tyg jak wroce do domu, pierwszy zobaczysz film z oblotu ,wiesz co mam na mysli :-). Jeszcze tylko wloze do niego serwo na ster wysokosci przykleje skrzydla i ster wysokosci podlacze popychacze ,elektronike wywazyc regulacja i lot, no i te oslone kabiny z pet chce zrobic ,mam kopyto ale zero pojecia jak to zrobic, szukalem na necie jakis filmikow instruktarzoych ale nie ma .pozdrawiam , czekaj na maila z flimem z oblotu.:-).
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 wiem wiem czekam masz opalarke? wkładasz kopyto w butelke i jedziesz opalarka aż Ci się obkurczy na całej powierzchni kopyta
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Mam ,sprobuje , czytalem nieco na ten temat ,ale to dopiero jak bedzie latal :-). Mam nadzieje ze cf 2822 da mu rade a smiglo ? Sf 8 cali ? Czy szybkie ,wage przewiduje ok 500-550g.
Volleyboy Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Da napewno ja latam na 8x4 ale zwykłe a nie SF. Ciąg jest dobry i nic sie w sumie nie grzeje ale polecam ten silnik http://abc-rc.pl/p/1...lektryczne.html i będziesz miał rakiete. Model nabierze wigoru jak na myśliwca przystało
przemo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Irku zrobisz owiewkę bez problemu pierwszy raz miałem olbrzymie obawy ale spoko ... ważne jest żeby najpierw kopyto ładnie dopasować do kadłuba a potem kopyto trzeba delikatnie powiększyć w Twoim przypadku tylko od spodu kopyta po to żeby w razie czego już owiewkę można było lepiej dopasować zaglądnij do mojego tematu o Energy na 2 stronę i przeczytaj posty nr 28, 31 i 34 ... opisałem jak ja robiłem kabinkę Mustang wyszedł Ci cudowny ... na zimę muszę coś takiego depronowego zrobić z podwoziem i nartami do startu lądowania na śniegu
miro-er1 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 tez myslalem o podwoziu nie powiem ze nie ale niewiem czy cie nie powyrywa dzieki, wyszedl jak wyszedl powiem ze za malo go oszlifowalem i nie wyglada to najlepiej ale bedzie mocniejszy , moze pozniej wrzuce jeszcze pare fotek jak znajde chwilke czasu.
miro-er1 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 otwory wentylacyjne z obu stronmocowanie narazie na gume ale beda magnesyjeszcze pare fotek jak widac z bliska nie wyszlo estetycznie, ale juz lepeij nie bedzie, chyba z drugi zrobie jak sie ten polamie
Pablo1822 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 jak widac z bliska nie wyszlo estetycznie, ale juz lepeij nie bedzie, chyba z drugi zrobie jak sie ten polamie To nie model redukcyjny. W locie będzie git! Ważne aby pilot opanował drążki Powodzenia w oblocie!
miro-er1 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 dzieki pawel mam nadzieje wielka ze poleci a to to tak im wyzej tym mniej widac jak jest zj.......y , pozdrawiam
miro-er1 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 zwazylem swojego P51 , z 4 serwami wazy 362g ,mysle ze przekoczy nieco 500g.
Patryk900 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 dzieki pawel mam nadzieje wielka ze poleci a to to tak im wyzej tym mniej widac jak jest zj.......y , pozdrawiam Mi tam się podoba w końcu ma latać a nie stać w muzeum hehe a silnik zostaje cf 2822 czy coś moze większego dasz ?
miro-er1 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 narazie za silne wiatry ale mam nadzieje ze oblece go w tym tygodniu jeszcze . dzieki Patryk.
miro-er1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 mam Nadzieje Ze Temat Nadal aktulany. nareszcie ulotnilem swojego p51 waga 612 gram do lotu Lata fajnie na smigle 8 cali Slaby Byl dopiero Jak zalozylem 9 cali polecial ladnie I Teraz wyglada takz owiewka kabinki i filmik ale niewim czy wejdzie
Rekomendowane odpowiedzi