RobertK Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Eurosport jest modelem stylizowanym na EF 2000, świetne własności lotne plus sterowany wektor gwarantują wspaniałą zabawę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Mi się spodobał parę lat temu, jak tylko go zobaczyłem w jakiejś gazecie. Masz jakieś filmy z lotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Widzialem to na zywo. Wspaniala maszyna, dźwięk... Nawet teraz jak patrzę na zdjecia mam ciarki na plecach. Mam jakis film na tel z zamknięcia sezonu w Bednarach z zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Giulio, filmiy z lotów oczywiście są ,może wrzuce na YT jak znajdę czas (b wolno się ładują) Marcin, w Bednarach latał bliżniaczym modelem Rysio K. obecnie też ma już wektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No jak to? To przeciez ten sam model Ale swietna maszyna i gratuluję stalowych nerwów. Ja chyba bym sie nie odważył tym lecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nadal są ciarki jak to oglądam Wiem jaka jest różnica miedzy modelami! Twój to Eurosport a tamten w Bednarach, Ryśka K., to Eurosport :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.j Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jaką turbine wsadziles do tego samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Turbina jest spora Wiosną będę przeprowadzał próby takiego startu: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ciekawe jaki stosunek ciągu do wagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawkar Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panie Robercie czy przeprowadzal Pan juz jakies proby z pionowym startem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Eurosport CARF w wersji Evolution (taki posiadam) jest ciężkawy.Na prezentowanym wyżej filmie jest wersja 3D. Jako że budowa laminatów w technice vacuum nie jest mi obca, trwaja prace nad wykonaniem własnej lekkiej wersji. Przykład usterzenie pionowe (to w kolorze - orginał) Myslę ,że również wytrzymałościowo wygrywa moje wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Po oblocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Bez filmu się nie liczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Przemek ma rację a poza tym czemu ten model taki łysy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Bez filmu się nie liczy Niestety nie mam filmu,ale nie ma czego żałować bo był by nudny. Start-lądowanie-regulacja i tak w kółko. Przemek ma rację a poza tym czemu ten model taki łysy ? Jeszcze "łysy" ,ale może na przyszły sezon będzie już w kamuflażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 A jak wyszedł w porównaniu do oryginału? Lżejszy? Zwrotniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 A jak wyszedł w porównaniu do oryginału? Lżejszy? Zwrotniejszy? W porównaniu z egzemplarzem z pierwszego postu jest ok 0,65 kg lżejszy. Ponadto zbiorniki paliwa są umieszczone dokładnie w SC (ok 4litrów paliwa) a to daje duży komfort pilotażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 A model lata wciąż niepomalowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi