Krychol RC Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No to takie silniki mogą byś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Silnik może być - pakiet też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Czyli ok? A jakie śmigło , 9x4.7 czy inne? No i w takim modelu w jakiej odległości powinny być silniki na skrzydłach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Kup 3 rodzaje które są podane na stronie i testuj co Ci będzie najbardziej odpowiadało... Ja tak zazwyczaj robię. Ale weź albo ósemkę albo dziewiątkę... A co do odstępu to wzoruj się na innych dwusilnikowcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam iż mam obecnie 100zł (na same materiały nie licząc foli) chciał bym zbudować za tą kwotę jakiegoś dwu silnikowca pod takie oto wyp. silnik http://allegro.pl/item272...z_rcpro_pl.html pakiet http://nastik.pl/pakiet-l...rak-p-1226.html i do tego jakieś dwa regulatorki Jeśli ktoś zna plany balsowe jakiegoś balsowego modelu tak ok. 1,3m rozp. Model chciał bym żeby był w stylu tego: http://asmodelhobby.webpark.pl/PARTENWIA.htm Za podanie jakich kolwiek planów będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ta strona może ci w czymś pomoże. http://www.capable.ca/stefanv/rcstuff/lt25.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 No jest normalnie bajka ale plany masz bo na stronie znaleźć nie mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie nie posiadam planów, ale jeszcze poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak byś znalazł to bym był ci bardzo wdzięczny PS Też nic ciekawego nie ma w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam moze Viktor 800 Jaroslawa Hajduka półmakieta silniki 400 ( rozpietosc 1330mm ) Plany młody technik 9/97 bardzo ladny i prosty model sam sie zastanawiam nad budowa na 2 silniki 3f jak by co moge zeskanowac niestety mam tylko ksero planu z opisem . Jest tez kilka planow w ksiązce sekrety modeli z napedem elektrycznym. Taxi rozpietosc 1500mm P-68 Viktor rozpietosc 1300mm Italair F-20 rozpietosc 1300mm Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 A może coś takiego? http://img512.imageshack.us/my.php?image=samolotao7.png Nadal czekam na jakieś lepsze propozycje. Slawomir co do p68 to znasz może plany w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jeżeli zna ktoś plany takiego modelu to bardzo bym prosił bo jutro akurat jadę do modelarskiego i kupił bym materiały. Ten model co podałem to mógł bym zbudować ale mógł by mi ktoś wyjaśnić jak dokładnie zrobić kadłub?Jeżeli ktoś zna plany dwu silnikowego modelu z lepszą dokumentacją i pełno balsowym kadłubie to plany mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Byś sobie zrobił ten model ale nie wiesz jak zrobić kadłub...może do wróżki pójdź :devil: Zacząłeś dobry model - RWD, znudził się, czy już skończony? Weż zamiast wyszukiwać co raz to inne plany ukończ najpierw deproniaka. A przede wszystkim mierz zamiary na siły, a z tymi to u ciebie marnie... Po co pytasz czy ten, czy tamten będzie dobry? to my mamy je robić czy ty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 hehe satanowczo sie z Toba zgadzam nie ma co zaczynac budowy kolejnych modeli nie ukonczywszy wczesniejszych ( robic max 3 modele ) :D a moze zlozysz sobie Dwuplata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie podpuszczaj go bo zaleje nas kolejnymi pytaniami jak zrobic 2płata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jeżeli zna ktoś plany takiego modelu to bardzo bym prosił bo jutro akurat jadę do modelarskiego i kupił bym materiały. Jadę do modelarskiego i przy okazji bym kupił materiały,a jadę po depron na skrzydła do rwd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Krychol umówmy się, że jak skończysz tego RWD i go oblatasz i pokażesz nam fotki że tak było, to wtedy zaczniesz zastanawiać się na innym, TROCHE bardziej skomplikowanym modelem. Bo jak narazie to cała para jaka w tobie drzemie idzie w gwizdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Kupiłem już materiały na EASTWIND-a i depron na rwd ale nie jest rowkowany ,to będę musiał skorzystać z tej metody co opublikowałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Krychol umówmy się, że jak skończysz tego RWD i go oblatasz i pokażesz nam fotki że tak było, to wtedy zaczniesz zastanawiać się na innym, TROCHE bardziej skomplikowanym modelem. Bo jak narazie to cała para jaka w tobie drzemie idzie w gwizdek. Mozemy sie umowic tak Krychol robi model, a ja go sprawdze i pomoge oblatywac. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No to jesteśmy umówieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.