qba Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 http://jetryders.pl/lot-mysliwcem-mig-29-rosja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 PLN 96.300 – 50 minutowy na krawędź stratosfery Taaa. Najdroższa (nawet nie)godzina w życiu Ale to i tak chyba najtańszy lot (prawie)w kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A mi wystarczy że mi nad głową latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A w pierwszej minucie lotu stracę przytomność i odzyskam ją po wylądowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie musisz lecieć, mozesz sie zrzucić jak bym tylko mial luzem 100tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Fagot znacznie tańszy a wrażenia pewnie bardziej ekstremalne niż w 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jak się zrzucicie, to chętnie polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zrzutkę zrobimy i ja wybiorę kto będzie reprezentował forum w 29, szczerze mówiąc moja kandydatura jest w ścisłej czołówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 koniecznie weź kamerkę na kask i torebke papierową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mi to by potrzebny był worek do kosza na śmieci a nie torebka papierowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ale jak ktoś ma bardzo dużo pieniędzy to jest to naprawde wspaniały prezent...ach te marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi