Irek M Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak sobie pomyslałem - sezon ogórkowy na forum panoszy sie na całego. Może więc trochę ożywić klimat i wklejalibyśmy fotki modeli w locie ale własne. Każdy lub wielu z nas ma takie niesamowite ujęcia. Nie ukrywam, że dotyczyłoby to makiet i makietopodobnych ale niekoniecznie. Napisałem w locie ale oczywiście zaliczamy do tego starty i lądowania czy samo kołowanie. Należało by dodać tylko króciutki opis i w górę . Co wy na to? No to ja zaczynam od takiej fotki: oczywiście Fokker D.VIII niski przelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 To ja dodam takie zdjęcie jakość nie powala ale myśle ze ciekawie wyszło: Jest to model mojego znajomego mam nadzieje ze się nie obrazi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Skoro w ruchu wiec nie zawsze wyjdzie ostro jak żyleta. Czasem "nieostrość" dodaje uroku jak tu: lub tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tu z mojej strony lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 MP F3M Michałków k/Ostrów Wlkp. MP F3M Michałków k/Ostrów Wlkp. MP F3M Michałków k/Ostrów Wlkp. XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 XI Piknik Modelarski Żar 2011 Łęg k/Śremu - Minimoa 3,4m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mustang - Pelicana Mustang - The World Models Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 mój pierwszy duży model , Piknik w Nowym Targu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 mój pierwszy duży model , Piknik w Nowym Targu No, extra zadyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Sea Fury model EPA (pełnokadłubowa ESA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Elektrykiem zadymy nie zrobię, ale pokręcić można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Miał być model, ale to taka większa wersja ;] "Niski przelot nad widzami- lotnisko Przylep- Międzynarodowe Zawody Modeli Gigantów w klasie F3M" Na tegoroczne zawody muszę zaopatrzyć się w jakiś aparat, jest na co popatrzeć ale z jakością z telefonu aż wstyd coś wstawiać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bitwa o Wawel 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 "Niski przelot nad widzamiSorry za ot, ale za to powinien ów "pilot" być zdyskwalifikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Moje chyba najlepsze ujęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No, no Irek. To ja też coś dodam: Start mojej Cataliny Trochę niskiego latania no i do brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal0051 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Troche jak wklejony Pruby zawisu przy dość porywisty wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Darek- Nowy Targ to nie jest na pewno ale może Tarnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mechaniczna pomarańcza(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi