Pietuh Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 W tym roku już kilka lotów z nową kamerką, lecz mój stary komp nie trawi rozdzielczości HD więc krótki film z FlyCamone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 niezły teren, ja lubię latać nad miastem, mam takiego, małego Shogo (marlock family), lekki depronowiec, wsadzam na niego 3x 808#16 i startuję z trawniczka przy ulicy, potem tylko trzeba uważać na przewody rozciągnięte nad jezdniami. Zabawa niezła, adrenalina buzuje, ostatnio go zgubiłem, po miesiącu znalazł kolega, ale bez elektryki i kamerek, zdemolowany ( ), odbudowałem, dokupiłem w Hong Kongu co trzeba i czekam na wiosnę. Będę też robił próby z Breeze Pro (Dualsky), jest już oblatany, ale miasta nie zaznał... Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 ...a to dzisiaj, brzydko, wietrznie, ale fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja też latam zimą, ostatnimi czasu najczęściej na lotnisku EPSY (Szymany). Nie mam nart, a śniegu po pachy. Niestety za każdym filmikiem kamerka po jakichś 6 minutach zamarza czy coś u urywa film. Tutaj akurat miałęm kamerkę carcamone doczepioną do okularów i na wildze #11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja też próbowałem lotów w zimie i spodobało mi się bardzo narty w modelu piękna rzecz zamieszczam moje dwa filmy z lotów w zimie i nie mogę się doczekać aż wiatr ucichnie i znowu coś się polata http://vimeo.com/57744988 http://vimeo.com/58238716 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przemku, zazdroszczę lądowania, mnie to tak dobrze nie wychodzi. To kultowa Beta, na której wypróbowuję wszystkie pomysły, odkupiona po krecie, poobijana, ale niezłomna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Za namową Przemka "przemo" założyłem nartki do mojego powiększonego I3D z EPP. Narty od Przemka okazały się za małe ,ale dało się polatać.( wiem że już się robią nowe - dłuższe) http-~~-//vimeo.com/57950160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Krzyśku uczę się non stop latać ale uwierz nie każde moje lądowanie wygląda tak samo jak na filmie czekam na wymarzoną pogodę na polatanie na nartach czyli bezwietrznie i tak dosłownie parę stopni powyżej zera ... może być nawet +1 powyżej zera Wojtek narty sklejone teraz pozostało tylko wyszlifować i nałożyć parę warstw AK 20 i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wczoraj latałem :-). Widok z ziemi: Jakość HD720P Z lotu ptaka (ten sam lot) Jakość 480P Miodnie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Adam te samoloty bardzo dobrze startują ze śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 A nam ciężko było: http://www.youtube.com/watch?v=d1GAUBYgWJo POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Przepraszam za kiepską jakość ... dzisiaj z rana wyskoczyłem polatać http://vimeo.com/58459605 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Darku, filmik pokażę moim Kolegom spalinowcom, oni myślą, że w zimie się nie lata Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Z Kolegami z RCGC (co prawda nie ze wszystkimi) latamy przez cały rok! I nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej! Grupa zdeterminowanych do latania w zimie stale rośnie. A modelami spalinowymi i benzynowymi lata się bez rzadnych problemów - a silnikidają z siebie więcej mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Można też latać zimą - nocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Efekt poświaty na śniegu oszałamiający istne UFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 W rzeczywistości jeszcze lepiej widać . Specjalnie do filmu musiałem schodzić na 1m. Normalnie łunę już widać w lotach na wys. 3m. No i mnie zestrzelili ale nic się nie stało, to zwarta konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urhel Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Robercie, przebiłeś wszystkich, ja też spróbuję - muszę poczekać na śnieg, bo teraz jest woda, lód i błoto. Mam samolocik ze światłami pozycyjnymi, nie tak mocno świecący jak Twój, ale pilotować się da. Latałem nocą latem, ale zima to co innego. Gratulacje - Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek Adasiu, jak Ty to robisz w rękawiczkach, godne podziwu... Ale przy starcie Twój Easy Star blisko był białostockiej ziemi . No i miałeś słońce, u nas w Sosnowcu szaro, smogowo. Pozdrawiam Krzysiek W rękawiczkach, grubych trzeba dodać hehe. Rzuciłem go nie równo pod wiatr i bardzo słabo, a że wiatr był to go trochę przykręciło, aczkolwiek, wszystko pod kontrolą, bo tak to leci jak strzała np. przy 1 locie easy stara tydzień przed tym aktualnym filmem:). Wrzucę później film, z lotu ptaka jak kręce beczki (krzywe ale jednak ). Śnieg dopiero za tydzień będzie, teraz tylko pada i pada, deszcz. P.s. zaraziłem kolejnego do modelów rc. Jakość HD 720P http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mhqXKMDX3-0 Generalnie od siebie dorzucę, że jednak trzeba dać kilka mm SC do przodu, tak by mieć przód cięższy, przydaje się gdy jest dość duży wiatr i lecimy pod wiatr . Teraz będzie kolejny filmz Cessną 182 i nartami, choć hmm chyba mam jeden film nawet jak śnieg padał. Cessna 182 RC Śnieg, narty i duży wiatr ( za duży był wiatr, ale tak się chciało polatać, że już szykowałem drobne na kolejną tubkę kleju hehe) Jakość HD 720P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi