Jump to content

Dla wielbicieli warbirdów

pietka

Recommended Posts

Dla samego dźwięku tych silników mógłbym, na tydzień zrezygnować z sexu. ;) Obojetnie z jaką kobietą....... obejrzyjcie i powiedzcie, czyż nie zadrży Wam wasze modelarskie serducho, kiedy słychać ten klang silników?Niech moc Waszych silników ( tylko spalinowych) będzie z Wami!

piotrPozdrawiam

Dla samego dźwięku tych silników mógłbym, na tydzień zrezygnować z sexu.

Ale po co od razu rezygnować? Przecież można słuchać w czasie... Tylko partnerkę trzeba przywiązać, bo różne rzeczy może sobie pomyśleć. ;):D

Nie traktuj tego co napiszę jako złośliwość ani zaczepke...ale nie bardzo rozumiem czym tu się podniecać:).Prawie żadna modelarska pierdziawka nigdy nawet nie zbliży się dźwiękiem do choćby widlastej dwunastki w mustangu, czy rzędówki daimlera w me109 . No chyba ,że kogoś stać na włożenie do modelu czegoś takiego:)

m.youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dmutb7KgA9NM&gl=PL

Nie traktuj tego co napiszę jako złośliwość ani zaczepke...ale nie bardzo rozumiem czym tu się podniecać :).Prawie żadna modelarska pierdziawka nigdy nawet nie zbliży się dźwiękiem do choćby widlastej dwunastki w mustangu, czy rzędówki daimlera w me109 .

Jeśli robisz takie porównania, to naprawdę tego nie zrozumiesz. :)

PS. Tego również nie traktuj jako zaczepki lub złośliwości. :)

Robert, po prostu "wystawiasz do walki" zawodników w dwóch, różnych wagach. To tak jakbyś na ringu postawił bokserów w wadze piórkowej i super ciężkiej i oczekiwał od nich równej walki, a przy tym emocjonującego widowiska. :)

Silniki modelarskie (nie wszystkie) mają piękno zawarte w sobie i porównywanie ich z "dorosłymi" silnikami nie ma jakiegokolwiek sensu. Przy czym nie twierdzę, że te drugie są gorsze. :)

Ja również nie twierdzę ,że spalina jest gorsza od elektryka lub odwrotnie.Zastanawia mnie jedynie sens wypowiedzi typu"jeśli ma być makieta to do napędu tylko spalina,inaczej to profanacja".wg mnie "lepszejszym" rozwiązaniem jest zamontowanie symulatorka dźwięku:)ale to tylko moje zdanie,nie byłem i nie jestem ani fanem ani przeciwnikiem spalin.Biorę to na chłopski rozum:)skoro ma być coś podobne co oryginału to czemu zakładać kosiarke jeśli można inaczej:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.