dukeroger Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 wez lodke do sklepu z zabawkami i przymierz lalki czy figurki, jak bedzie wielkosc to i rozwiazanie sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Piękny model Doczekamy się filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Pewnie że i film bedzie, tylko coś mi sie wydaje że dopiero wiosną... No chyba że pogoda jeszcze pozwoli to jeszcze jesienią opływamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Może być na sucho. to i tak będzie miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Trzeba było równolegle mały lodołamacz robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dzisiaj dokończyłem osłone kardana, i dorobiłem schodki, jeszcze jakąś barierkedo schodków musze wymyśleć. Potem wymienie fornir pod silnikiem na taki sam jak na pokładzie, i wykonanie podstawki pod model plus plakietka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Lubię patrzeć na takie modelarstwo! Perfekcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Tym składanym stołem normalnie powaliłeś mnie Że o reszcie nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 No i łajba już skończona. Pozostało tylko wyważyć model(ale to już jak basen na wiosne rozłoże bo do wanny sie nie mieści), raz polakierować podstawke i jakąś tabliczke uklepać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Piękny model. Poświęciliście mu mnóstwo pracy. Poświęćcie może jeszcze z godzinkę na wymianę dźwigni napędu "gazu". Na taką choć trochę w klimacie. Albo chociaż maźnijcie złotolem, jak nie inaczej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Orczyk i całą dzwignie bede musiał dopracować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Bardzo się cieszę. W końcu to Sylwia. To trochę tak , jakby miała kurzajkę zamiast pieprzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Też na to zwróciłem uwagę... razi. Dźwignia serwa z mosiądzu z mosiężnym popychaczem i będzie kropka nad I. Gratulacje za ten model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Bez wątpienia model wygląda imponująco. Też mam wielką ochotę popełnić jakiś model z napedem parowym. Gratuluję i pozdrawiam! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witamy. Dziękujemy za opinie dotyczącą dźwigni serwa, zamówiłem już płaskownik i drut mosiężny potrzebny do wykonania dźwigni i popychacza. Dźwignia będzie zamontowana na osi serwa, a zarazem będzie imitowała dźwignie do ręcznej zmiany pracy silnika, oczywiście wszystko w stosownej skali...Dorzucam dodatkowe fotki modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Może skusicie się z tym modelem przyjechać na modelarski piknik na Sielpi wielkiej za rok w lipcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Oj, za daleko mike217... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam. Tu taka mała wariacja na temat tej dźwigni od sterowania silnikiem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Majstersztyk ! Z wielkim podziwem śledzę temat, ale tym razem to przeskoczyłeś samego siebie. Idealne rozwiązanie sterowania maszyny parowej. Brakuje tylko maszynisty, żeby złotą wajchę w reku trzymał a w drugiej ręce koło sterownicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 mowilem mu o maszyniscie (z pasazerka) ale i tak efekt powala - totalny respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi