Skocz do zawartości

rcgf 20 cc problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie zeszly sezon chodzil cacy.A dzisiaj wlasnie wrócilem z podwórka i niespodzianka , Nie chce zapalic,powud nie ciagnie paliwa wiec zalalem mu gaznik i zapalil ale gasnie chodzi jak chce na wolnych obr gasnie i co cofa sie paliwo jak zgasnie .co mu sie stalo?a moze paliwo zwietrzale bo zeszlo roczne aczkolwiek zakrecony chobok.

Opublikowano

czytalem ten watek tyle ze u mnie po zalaniu gaznika paliwem chodzi tyle ze belejak i paliwo i tak mi sie cofa.Dodam ze sezon zakonczylem z pozytywnymi efektami i nic przy motorku nie kombinowalem.

Opublikowano

jak w temacie zeszly sezon chodzil cacy.A dzisiaj wlasnie wrócilem z podwórka i niespodzianka , Nie chce zapalic,powud nie ciagnie paliwa wiec zalalem mu gaznik i zapalil ale gasnie chodzi jak chce na wolnych obr gasnie i co cofa sie paliwo jak zgasnie .co mu sie stalo?a moze paliwo zwietrzale bo zeszlo roczne aczkolwiek zakrecony chobok.

Popraw chociaż trochę ortografię. Proszę!!

Opublikowano

Grześ membramka ci wyschła czesty problem po leżakowaniu odktec dekiel pod nim jest membramka namocz w waszce zmieknie i bedzie git POZDRO

Opublikowano

ooo witam Ciebie Tomaszu myslalem ze juz przepadles.Dzieki za rade

i pomoglo silnik znowu jest sobą.Oczywiscie paliwo swieze i olej husqvarny LS 35:1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie do Grzegorza> Jaki to PIPER? i jaki zastosowałeś silnik?

proszę o kontakt na maila:

and.gdy@wp.pl

Dziękuję

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie do Grzegorza> Jaki to PIPER? i jaki zastosowałeś silnik?

proszę o kontakt na maila:

and.gdy@wp.pl

Dziękuję

Silnik to chyba z tytułu wątku? ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.