BART Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak w temacie,mam problem z zakupem czesci a konkretnie poszukuje obudowe do iglicy ,badz cala iglice do os max 46ax i pomimo intensywnych poszukiwan,nigdIe w Polsce nie mozna kupic?., W niektorych sklepach ,pomimo informacji na stronie ze jest dostepny produkt w rzeczywistosci nie ma.Jedyna mozliwosc to zamowienie indywidualne z okresem oczekiwania 1-2 miesiace ewentualnie zakup w USA. CZy ktos wie ,gdzie moglbym znalezc taka czesc? Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tu kolego pytałeś? http://www.rc4max.com/pokrywy_skrzyni_korbowej_i_iglice,1272,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kilka razy podawałem - USA - Towerhobbies.com - czas oczekiwania - 5 dni ... mają chyba WSZYSTKO do OS MAXów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Od asp.46 nie pasuje? Szto to samo... Modelarski.com i riku mają duzo czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zarowno Rc4max ,jak i Riku maja info na stronie ze te czesci sa dostepne,ale napisalem do tych sklepow i niestety nie ma.Stany na stronach nie odpowadaja rzeczywistosci. Szukalem w wiekszosci sklepow,zostaje chyba faktycznie Tower HObbies ,tam jest wszystko, mozna sobie samemu zlozyc silniczek z czesci zapasowych:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakul Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam, Ostatnio zamawiałem silniczek z tower hobbies, wartość razem z przesyłką ok 110$.. i trafił do urzędu celnego.. tam standardowa procedura, wysyłanie dokumentów i doszedł do mnie, ale z doliczonym VATem... także trzeba brać taką możliwość pod uwagę. Przy okazji.. ktoś wie czy standard w przypadku zakupów z USA / tower hobbies czy zwyczajnie miałem pecha? Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (...) Przy okazji.. ktoś wie czy standard w przypadku zakupów z USA / tower hobbies czy zwyczajnie miałem pecha? Pozdrawiam, Tomek Nie, nie miałes pecha tylko zapłaciłeś cło zgodnie z prawem. To raczej inni mieli szczęście, że nie zapłacili (btw. jeszcze nie zdażyło mi się nie zapłacić cła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie, nie miałes pecha tylko zapłaciłeś cło zgodnie z prawem. To raczej inni mieli szczęście, że nie zapłacili (btw. jeszcze nie zdażyło mi się nie zapłacić cła) Towar zamowioony dotarl po 4 tygodniach, bez dodatkowych kosztow,sprawnie i szybko.Maja wszystkie czesci do os maxow. Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie, nie miałes pecha tylko zapłaciłeś cło zgodnie z prawem. To raczej inni mieli szczęście, że nie zapłacili (btw. jeszcze nie zdażyło mi się nie zapłacić cła) Ojjj... to prawo bardzo Cię lubi Ze mną puki co się nie zaprzyjaźniło A co do zakupów w TowerHobbies asortyment z częściami dla OS rewelacyjny. Zrobiłem zamówienie 29 czerwca w TH i w HK. Z HK paczka przyszłą po 6 dniach a na TH czekam nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaquadnik Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie, nie miałes pecha tylko zapłaciłeś cło zgodnie z prawem. To raczej inni mieli szczęście, że nie zapłacili (btw. jeszcze nie zdażyło mi się nie zapłacić cła) Tak się nieśmiało wtrącę. Może nie tyle cło, co po prostu na produkty sprowadzane z USA nasze kochane państwo dolicza VAT. Sam tak miałem za każdym razem kiedy sprowadzałem sobie części komputerowe zza oceanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Aktualizując mój post powyżej... Paczka z TH dotarła 22 lipca po 3 tygodniach podróży. Widnieje na niej pieczęć urzędu celnego ale obyło się bez dodatkowych "utrudnień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi