Grzesiek125 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No patrz... a mi się modelem nie pochwalił dobra dobra wysłałem Ci smsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Siema Dajcie linka gdzie kupić to się dołącze do combatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Wojtus a proszę Cię bardzo Np tu http://abc-rc.pl/modele-ESA polecam modele NPN Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Jutro swojego składam do kupy. Nabrał krągłości, węgle wklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ewentualnie http://www.rctrax.pl/search/Modele-Aircombat-ESA-WWII/?category=37,445 ja u nich brałem a poza tym masz do nich bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No i to co Grzegorz dodał z Michała sklepu jestem mega zadowolony. Bardzo porządny człowiek. Polecam również jak najbardziej. Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Już jestem na tym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 I już się pięknie zapowiada Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ostatnie dni obfitowały w krety Grzegorz starał się jednego upolować. Podjął się tego aż trzykrotnie Niestety próby zakończyły się fiaskiem nawet Kawasaki już się znudziło polowanie. Wniosek z tego taki że krety to szybkie zwierzątka Poniżej zamieszczam film z oblotu już naprawionego modelu ( Grzegorz zapewne zamieści foto przed naprawą ) http://youtu.be/ukKGeP1BN2g Niestety podczas lotu, a w zasadzie tuż przed lądowaniem, Pilot Japońskiej maszyny znów dostrzegł "nieprzyjaciela". Z uwagi na brak amonicji postanowił wykonać atak Kamikaze. Atak znów niestety nie udany Model cały, Pilot również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Tak a to zdjęcia o których wspomniał Tadek. Mi osobiście wydaje się że to spowodowane było nadmiernym przyciąganiem w tym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam Dzisiaj z uwagi na to że pogoda dopisała ( zgadaliśmy się w 5 min ) polatało się troche na naszym lotnisku w Brzeźnicy " Stragan " Pan Jan z bliżej nie określonym modelem Kolega Piotr z trenerkiem typu Cessna chyba Nasz "skrzydełkowiec" Grzegorz No i fotograf na końcu bez modelu pozowałem z radiem Polatawszy Migiem sobie lekko zdjęć brak bo kalkulator nie łapał ostrości w pore Ogólnie loty udane, bez strat i kamikaze zabrakło tylko Naszego Kolegi Adama nad czy ubolewamy bo to pierwsze wspólne loty na tym miejscu. Ale mamy nadzieję że jeszcze uda się spotkać Dziękuje bardzo za przybycie na Nasze lotnisko Panu Jankowi i Koledze Piotrowi. Mam nadzieję że owe miejsce przypadło im do gustu jak również za możliwośc spędzenia wspólnie czasu na lotach Dziękuje raz jeszcze i miejmy nadzieję że do zobaczenia w pełnym gronie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Mówicie że 35 was zawodzi? A latacie z antenką skierowaną w stronę w która patrzycie (w stronę modelu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Owszem zawodzi ale nie z uwagi na to co kolega napisał pozatym u mnie koniec antenki jak widzisz nie jest skierowany centralnie na model więc to raczej nie to o czym doskonale chyba wszyscy wiedzą a i co ważne również, nie mam oczu dookoła głowy a że czasem się wyleci trochę poza więc i przestawić się trzeba co by było widać model Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dobra dobra mnie 35 nie zawiodło jeszcze NIGDY Zawsze była to wina pilota Podziwiam że udostępniacie swoje modele "świezakom". Nawet jeśli jest to na kablu. Na prawdę jestem pod wrażeniem sposobu w jaki "kompletujecie" sobie ekipę Gdzie niegdzie to jest nie do pomyślenia, sic! Bez "świezej krwi" wymrą naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dobra dobra mnie 35 nie zawiodło jeszcze NIGDY Zawsze była to wina pilota Cieszę się że cię nie zawiodło. I oby tak dalej. A co do winy pilota. No cóż. Ja nie " kopie" sobie specjalnie sterami dla urozmaicenia swojego latania Podziwiam że udostępniacie swoje modele "świezakom". Nawet jeśli jest to na kablu. Na prawdę jestem pod wrażeniem sposobu w jaki "kompletujecie" sobie ekipę Gdzie niegdzie to jest nie do pomyślenia, sic! Bez "świezej krwi" wymrą naturalnie A tu prosił bym o rozwinięcie się ponieważ nie bardzo rozumiem o co ci chodzi Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Może źle zrozumiałem wcześniejsze posty ale wynika z nich że zdarza się aby nowy "adept - nowy członek ekipy" po kilku h na symulatorze dostał od was na chwile wasz prywatny model do polatania (na kablu - w systemie uczeń - trener)? Ja się z tym po prostu wcześniej nie spotkałem. Reakcje na "swieżaków" były zgoła odmienne I nie mówie tu o spalinkach - bo to spory koszt ale o zwykłych deproniaczkach i opłacanych instruktorach modelarstwa W ogóle mam wrażenie że często traktują nowych "zainteresowanych" jak zło konieczne - a odwiedziłem już kilka takich miejsc i nawet raz jako dzieciak omało co się nie zraziłem na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Oczywiście Tadziu że przypadło do gustu. Fajne miejsce, miła atmosfera, do tego modelarskie pogaduszki z odrobiną humoru, cóż więcej trzeba. Szkoda tylko że czasem byliśmy ograniczeni, że tak szybko już zmrok zapada. Do następnego. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dziękuje Piotrze za pozytywną opinie i do zobaczenia miejmy nadzieje niebawem Wojtku. Tak dostaje. Z tym że nie na "gębe" że "ja latałem 30 godz na symulatorze". Ma pokazać co potrafi na tym symulatorze. Później na pole. Trenerem jest Kolega Adam. To on uczył mnie i Grzegorza latać. Przynajmniej same początki. Kilka pakietów. Na swoich prywatnych płatowcach. Nie wiem jak jest gdzieś tam. U Nas wydaje mi się to normalne Przecież w jakiś sposób trzeba zacząć A tak już na marginesie, z Naszego Kolegi jest bardzo dobry Trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Niestety nie pasowało mi Latanie na kablu to kapitalna sprawa, pozwala na uniknięcie zniechęcenia i zbędnych wydatków. Najlepsze modele w tym wypadku do nauki to wykonane z EPP. Jesteśmy otwarci na początkujących ale tłumy do nas nie walą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzisiejszego wieczoru około godz. 18:45 odbyły się nocne loty G....... było widać ale sobie polataliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi