szymon_ Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam Wakacje można już dobrze poczuć, zatem czas zacząć zbrojenie. Buduję mojego pierwszego wielosilnikowca do ESY. Będzie to dobre rozwiązanie na bardziej wietrzne walki. Cały zestaw wygląda tak: Malowanie wybiorę spośród tych. Jeszcze nie wiem, ale chyba będzie khaki żeby pasował do Jastrzębia, którego ostatnio budowałem Wyposażenie jeszcze nie kupione, ale na pewno już nie długo będę coś skrobał
szymon_ Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Opublikowano 6 Lipca 2013 Ok, zaczynamy Zacząłem od zaokrąglania wszystkiego co trzeba. Nadałem kształt gondolom silników. Zmontowałem usterzenie. I zaokrągliłem kadłub. Na razie tyle
szymon_ Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Opublikowano 12 Lipca 2013 Coś się ruszyło Przyszło wyposażenie. Kadłub już z zamontowanym usterzeniem. Są również karabiny na nosie i gniazdo strzelca tylnego. I wzmocnione skrzydło z oznaczeniami. Wilkowi podwozie nie chowa się do końca, więc zrobiłem kawałek wystających kół z EPP. Są też już wloty w gondolach. Regle będą mieć dużo miejsca i odpowiednie chłodzenie. I jeszcze zbliżenie na nos i forumowy akcent Skoro strzelec tylny ma swoje miejsce, to trzeba mu było dać coś do rąk Z resztki balsy, tektury, patyczków higienicznych i prętów węglowych zrobiłem mu karabiny. I na miejscu. Muszę trochę oczyścić to miejsce no i wstawić człowieka, który będzie chronił mój tyłek Myślę, że to całkowitym wykończeniu i malowaniu, fajnie to wyjdzie
japim Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Fajna robota, ale w ESA zabronione sa wszelkie ostrze przedmioty wystajace z kadluba lub skrzydel. W przypadku kraksy z twarza zawodnika nawet chirurg tego nie wyciagnie... Tak wiec do fotek super sprawa, ale na zawody musisz to wyciagnac.
szymon_ Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 Tak, tak przed zawodami karabiny z dzioba wyciągnę, nawet dlatego, że przy jakimś kraszu czy twardszym lądowaniu porozrywa mi się nos. Oczywiście z kwestii bezpieczeństwa i regulaminu też
szymon_ Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Opublikowano 15 Lipca 2013 Posunęło się sporo. Nie robiłem niestety zdjęć i mam tylko to jest na chwilę obecną Będę jeszcze poprawiał i dodawał szczegóły, bo jest sporo niedokładności
szymon_ Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Opublikowano 20 Lipca 2013 Wilk już pare dni temu został oblatany a za nim już pierwsze walki i cięcia i co ważne jeszcze ani razu nie stracił swojej bibuły Model jest super stabilny, zwrotny i szybki i przy wietrznych walkach na pewno ma przewagę nad jednosilnikowcami. Ze swoim kolegą Jastrzębiem tworzą zgrany duet Zdjęcia kiepskie, ale nie było lepszego sprzętu i możliwości, a to jest wszystko co udało się wyciągnąć
wiatrak Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 No to teraz masz arsenał że ho ho! Bardzo piękny model. Ja ledwo nazbierałem właśnie na S.E.5a a ty w tym czasie zrobiłeś już chyba milion modeli Teraz sobie siedzę w Mielcu projektując wiatrakowiec i czekając na model zamiast z wami już dawno walczyć :/
szymon_ Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dziś się wybrałem na latanko i mam kilka lepszych zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi