Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja już włosy z głowy rwałem, byłem o krok od przeinstalowania systemu ;) sprawdziłem jednak inne strony i chodzi jak burza, forum mi się muli :(

Opublikowano

Ja też nie zauważyłem by coś złego się działo. To, że w dalszym ciągu napisany post wyskakuje w 2-3 razach to drobnostka. W końcu jest temat..." Co cię denerwuje w forum, co byś usprawnil. Ale chybga nie o takie drobnostki chodziło moderatorom...

Opublikowano

He,he,he,trzeba chyba jakąś składkę uskutecznić ,może serwer,silnik itp.(nie znam się na tym),ale Sławek z innego forum zna się na tym.

Opublikowano

Też tak ma lub podobnie. W pracy mam łącze 100- tu megowe w domu równoległe 10 ma 10 mega i jest dokładnie to samo. Dostaje też czasami 404 i muszę klikać odśwież. Też nie ma znaczenia system - w pracy mam XP w domu 7.

Z tego powodu zaglądam tu od przypadku do przypadku.

Opublikowano

No ja na szczęście nie mam 404. Jednak długo czekam.

Ja myślę, że to wina serwera (choć nie jestem ekspertem).

U mnie forum słabo chodzi gdzieś tak od 2 miesięcy, ale czasami (niestety rzadko) działa w miarę szybko.

Przez chwilę pomyślałem nawet, że to wina programu antywirusowego (czasem zdarza się, że ktoś wsadzi jakiś zły skrypt), ale skoro tak jest nie tylko u mnie....

Opublikowano

Anty wir nic tu nie ma. Forum słabo działa jak serwer jest pewnie przeciążony. Są godziny gdzie sjest w miarę OK. 15-17. Ale rano i wieczorem zwisa okrutnie.

Opublikowano

Chyba u każdego czas ospowiedzi forum na wsyłane zapytanie bije rekordy prędkości. Potwierdzam, co juz ktos pisał, skutecznie zniechęca to człowieka na przeglądanie zawartości i pisanie postów na zapisanie których czeka sie po kilkanaście minut. Zwłąszcza jak brakuje człowiekowi czasu na siąście do komputera, to oczekuję że bedzie to działało "prędzikiem". A tym czasemnie nie raz zdarzyło mi się zamknąć zakładkę bo najzwyczajniej nie miałem czasu aby siedzieć i czekać na dalszy rozwój sytuacji czyli załduje się czy się nie załaduje..... Na serio trzeba coś z tym zrobić.

Opublikowano

Nie chcę zapeszać, ale najzwyczajniej w świecie te moje narzekanie chyba mi pomogło :D .

Od wczoraj wieczorem, nawet nieźle mi forum chodzi i w domu i w pracy B)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.