Rzepka Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zrobiłem laminatowe podwozie do Zlina ponieważ nie posiadam duralu 4mm, ale myśle że laminatowe powinno wystarczyć... Skrzydełko też ma już pokrycie, którym jest folia Oracover w kolorze Ferrari red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Trwają ostatnie prace nad modelem, dziś przykleiłem już pierwsze naklejki Kilka zdjęć niestety kiepsiej jakości bo robione telefonem komórkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 cycuś glancuś!!! modelik będzie naprawdę piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 naprawdę piękny model będzie [jest?] jezdzij z nim tam gdzie są pokazy żelaznych jako 'mini żelazne show' ! zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nieźle , nieźle fiu fiu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dzisiaj miało miejsce ostatnie malowanie mojego Zlina. Na zdjęciach przedstawiam zegary i efekt dzisiejszego malowania (czerwonego), model nie jest złożony bo farba jeszcze mokra była:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 cudo ! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 łezka się kręci w oku... ku pamięci Piotrka Banachowicza i Leszka Marchelewskiego. Obydwu znałem...myśle że z dumą popatrzą z góry na ten model, wspaniała robota, gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A skąd miałeś takie naklejki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Piękny piękny moje gratulacje, jak już wyschnie to poskładaj i strzel fotkę w całości efekt będzie jeszcze lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Naklejki dostałem z Zielonej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Naprawdę piękny model... aż łezka się w oku kręci wspominając obrazy z air show... I pomyśleć że ktoś chce kupować jakieś gotowce z gazet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 No no prawdziwe cudeńko na kiedy planujesz oblot no bo jak chyba wszyscy i ja czekam na jakiś filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak będzie silnik czyli narazie niewiadomo kiedy. Ale nie prędko... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Prace nad modelem dobiegły końca, zostało jeszcze kupić silnik, śmigło zrobić napędy i możemy lecieć. Tylko że na silnik to pewnie poczeka przynajmniej do zimy... :x. Toteż na dzień dzisiejszy relacje z budowy uważam za zakończoną jak poleci to dam jekieś zdjęcia :wink: mam nadzieje że nie zostanie po nim kupa śmieci... 8) Noi zdjęcia Zlina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 chcesz go sprzedać?? :twisted: wspaniały jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Sądzę że co do kupna takiego sprzęciku byłoby wielu chętnych(ja zresztą też) lecz nie sądzę by twórca tak pięknej kopii oryginału odsprzedałby go jeszcze nie oblatanego (jezeli wogóle to zrobi :ble: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 byłem dziś w modelarni w B-B ale tylko "klamke pocalowałem" oglądne ten piękny modelik w przyszłym tygodniu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 lecz nie sądzę by twórca tak pięknej kopii oryginału odsprzedałby go jeszcze nie oblatanego NAwet po oblocie model nie będzie na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No gratulacje, wspaniała robota i piękne wykończenie. Jakie serce myślisz zamontować? Może uda mi się być przy oblocie :roll: właśnie zapisałem się do Aeroklubu B.B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi