janegab Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Latanko było BAJECZNE...dymało 8-12-15 m/s były przeloty na czas- loty BUNGA-BUNGA ...akrobacje-balastowanie na maxa-lądowanie "FINEZYJNE". do rączki wszystkimi BE-BE.. ..wszyscy piloci spisywali sie znakomicie... DOPISAŁA POGODA ..choć pod koniec założyliśmy zimowe czapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Balast na maxa przy 15ms? Mały max Ale latania zazdroszczę. U nas chłopaki tez posmigali. Beda zapewne filmiki wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 zabrakło mi balastu do TOXIKA...i wpakowałem mu koło zapasowe od audika... Na zbiorniku dymalo 30m/s ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Prognoza się sprawdziła udało się wykorzystać wspaniałe warunki od rana do godzin popołudniowych. Dawno nie miałem takiej radochy, ponieważ udało m się ulotnić Cobrę, która odwdzięczyła się wspaniałym lataniem na żaglu jak i wybieraniem termiki. Dodatkowo Janek po raz kolejny zachęcił mnie i Damian do latania, Toxikiem. Przełamaliśmy się i nie żałuje model wspaniały dający mnóstwo frajdy JANEK DZIĘKI J Poniżej troszkę zdjąć, wieczorem dodam krótki klip z tego wspaniałego dnia J 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak tak dziś patrzyłem na drzewa za oknem, to tak właśnie sobie pomyślałem "chłopaki za mało ołowiu zabrali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Balast na maxa przy 15ms? Mały max Ale latania zazdroszczę. U nas chłopaki tez posmigali. Beda zapewne filmiki wieczorem. Nie wiem ile Janek wsadził do Toxika ale przy dzisiejszych warunkach wsadził bym jeszcze z dwie cegły kiedyś wezmę kredyt i sobie takiego kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Janek ma niepełny balast ceglowek nie trzeba - 1.5kg wysyarcZy Tanie i dobre jest Vertigo od Jirego Soucka z Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Janek ma niepełny balast ceglowek nie trzeba - 1.5kg wysyarcZy Tanie i dobre jest Vertigo od Jirego Soucka z Czech Na razie starczą mi moje popierdułki a Toxik to inna liga :)szczęśliwy bo mogłem troszkę pośmigać nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A ja mykałem małym Colibri... To jest liga. Byłem po 15tej i wiatr już trochę osłabł, w sam raz dla takiego maluszka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uOYrff-Msbw&list=UUh4zPzsPB-LzINkJ1MVEssQ&feature=share 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Na razie starczą mi moje popierdułki a Toxik to inna liga :)szczęśliwy bo mogłem troszkę pośmigać nim Toxic ma jedna wadę-nie jest dostępny w sprzedaży . Poza tym nowy Tx jest znacznie szybszy od tego co ma Janek. Po trzecie Respect jest super ale ze względu na podaż i popyt cenę ma wysoką. Dlatego jedyne rozsądne rozwiazanie na dobry model na zbocze w rozsądnych pieniazkach to Cosz Wistmodel lub z Czech. Vertigo mozesz mieć za 20k CZK a to naprawdę dobra cena za bardzo dobrze zrobiony model. I lata lepiej od Toxica przy słabym wietrze. Wiec celuj w cos takiego jak juz bedziesz rozglądał sie za modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jak pokazuje życie te " starsze" toxiki lataja lepiej od tych nowych .... i więcej mozna zapakowac balastu tylko trzeba wiedzic gdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Janku - duzo balastu to wcale nie znaczy lepiej ))) tylko do pewnego momentu dokladanie balastu cos daje. Miałem oba tx to wiem jak latają. W sumie dalej mam max regulaminowym balast dla Toxica to 5kg - wtedy mozesz powiedziec ze był na maxa. Choc ja mam możliwość zapakowania ponad to regulaminowe 5kg ale nie widze potrzeby i sensu A poza tym....latajcie ile wlezie i cieszcie sie tym. Ja dzis znow bede Wam zazdrościł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Łee... Krzysztof, ten film jest prywatny ,nici z oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Film już ok a na zboczu mam czym latać Cobra daje tyle radoch co z 3 zawodnicze laminaty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Piknie Panie latacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Janku - duzo balastu to wcale nie znaczy lepiej ))) tylko do pewnego momentu dokladanie balastu cos daje. Miałem oba tx to wiem jak latają. W sumie dalej mam max regulaminowym balast dla Toxica to 5kg - wtedy mozesz powiedziec ze był na maxa. Choc ja mam możliwość zapakowania ponad to regulaminowe 5kg ale nie widze potrzeby i sensu A poza tym....latajcie ile wlezie i cieszcie sie tym. Ja dzis znow bede Wam zazdrościł. Racja...ale trza próbować ...ZMIATAĆ stykać - kombinować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dziś w Starogrodzie szału nie było, ale można było pobimbać. Jak Fregata dała sobie radę to nie było tak źle, a Hammer on sam lata byle jemu nie przeszkadzać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja dziś zalatałem w Starogrodzie. Warunki Bajka. Po roboczym łykendzie miodzio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szczęściarz pozdrowionka z Krakowa w załączaniu pocztówka ML 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi