vowthyn Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Gdyby ktoś miał problemy z wyważeniem modelu, to sugerowałbym poprosić tę panią o pomoc :-) http://www.youtube.com/watch?v=dnDeo0yhIws&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Aż się spociłem. Nie modę tego piórka z modelu odklejać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 eee tam ja wolałbym poprosić o pomoc tę panią: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 eee tam ja wolałbym poprosić o pomoc tę panią: http://www.youtube.com/watch?v=KcHAXXozU64&feature=player_embedded#t=109 jestem tego samego zdania może szybowiec kiepski bym z nia zbudował ale maszynę do 3d na pewno pomogła by dobrze zbudować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Marku nie zdajesz sobie sprawy ile trzeba mieć krzepy aby robić takie ewolucje na rurce. To się tylko tak wydaje, że kręci się jak na karuzeli. Np ewolucja w 3:51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zdaję sobie Robercie, zdaję... Ale nie siłę fizyczną tej "urokliwej blądynki" miałem za jej atrybut, tylko inne jej "walory" . Zresztą pani z pierwszego filmiku też krzepę w "rencach" mieć musiała, bo te jej kije czy też gałęzie, swoje ważyć musiały. Chyba też wyraźnie jej się ulżyło, kiedy wreszcie tę swoją wyważoną konstrukcję na ostatnim kijku oparła. I takich "wyważarek", z całą pewnością, jest na naszej planecie może jedna, a może kilka, a takich "mistrzyń rurowych" całe setki, jeśli nie tysiące. Stąd też mój podziw i uznanie dla tej pierwszej pani. Oj, po prostu z takiego wyważania pieniędzy nie ma. Natomiast są całe kultury oparte na dobrze pojętym balansie (noszenie na głowie). Nie wiem gdzie znajdziesz "setki mistrzyń rurowych", chyba, że masz na myśli podpieraczy rurowych. Zastąp rurę kozłem, czy kółkami i masz zawodniczkę dyscypliny olimpijskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zwłaszcza, że mamy kobiecą piłkę plażową, do niedawna (...)jednoczęściowy kostium kąpielowy lub bikini z maksymalną szerokością 7 cm. Kostiumy zakrywające całe ciało mogły być także dotychczas używane pod bikini, ale tylko, gdy temperatury były niskie(...) - Pani na filmie musiała by się rozebrać, aby móc zagrać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O czym wy dyskutujecie? Przecież to są zupełnie odmienne klimaty. Ps. Ta blondynka ma męską figurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Po pijaku ze szwagrem nie takie rzeczy się kręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O czym wy dyskutujecie? Przecież to są zupełnie odmienne klimaty. Ps. Ta blondynka ma męską figurę. jeśli ma męską figurę to ja jestem ped....łem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kacper, popatrz chociażby na zdjęcie ona wygląda jak chłop śląski w barach szeroki w tyłku wąski, a zresztą jak mawiali starożytni " Nie ma brzydkich kobiet, tylko wina brak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 hehe, z każdym kolejnym rokiem życia podoba mi się coraz więcej kobiet, na które kiedyś bym nie spojrzał ... czy to normalne ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 hehe, z każdym kolejnym rokiem życia podoba mi się coraz więcej kobiet, na które kiedyś bym nie spojrzał ... czy to normalne ? :) Kacper to SKS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wojtku, uważaj, żebyś od małżonki po uszach nie oberwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Najlepsi fachowcy od środka ciężkości... http://www.youtube.c...e&v=WMUlLi-KJfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Bo ten rower to amelinowy był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi