Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jako prekursor w różnych dziedzinach chyba i w tym temacie debiutuję . Jak już pisałem w temacie kamerki Overmax 02 - model to zestaw Revell - skala 1/125. Starałem siezrobić go jak najszybciej, a wyszło jak zwykle - miesiąc czasu. Trochę fotek już wkleiłem w tamtym temacie ale chyba tu też trzeba będzie dla jasności i przejrzystości tematu. Wklejam więc jeszcze gorące z dzisiejszego dnia, nie ukrywam, że jestem baaaardzo zadowolony z nich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 napisz coś więcej. Czy to sam plastik czy też jakaś adaptacja na rc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 napisz coś więcej. Czy to sam plastik czy też jakaś adaptacja na rc? Sam plastik. Jedyny "mechanizm" to tak obciążona by raczej wypływała na powierzchnię. Ile to było kombinacji bo ołów, styropian...olów by tonęła , a styropian by raczej unosiła siew toni po zalaniu. Tak się jednak nie udało ale okazało się , że małe ilości piasku z wodą dociążają i stabilizują pływalnosć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Może da się zrobić napęd na gumę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie, to raczej bezcelowe. Tak jak jest zadowala mnie ale myslę jeszcze o takiej symulacji : ciemna toń i powoli wyłania siez oddali najpierw zarys potem już dokładne kształty i przepływa dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Coś w ten deseń ? 0:50 do 0:55 na filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tak, coś takiego jak w tym demo ale raczej od 2:03 do :09. Zdjęcia z wpadającymi głębinówkami też będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dziś znowu trochę sobie popstrykałem: I mała zagadka: na fotce poniżej widoczny jest morski zwiarzak - kto zlokalizuje go najszybciej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja bym powiedział że tu czyżby to flądra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Tak, to ta rybka - fląderkowata. Próbowałem je złapać do ręki - nawet mam na filmie - ale zawsze uciekały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ryby zawsze czujne mam w domu kawałek własnej Afryki więc wiem co potrafią biotop Malawi a agresory jak się patrzy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Piękne ujęcia, model na fali wygląda jak żywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi