wicherek899 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A jak z instrukcjami graupnera mx12 hott i mx16 hott? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkuk Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Kochani poszukuję instrukcji polskiej do Sanwa sd-6g lub 5g. Pomóżcie bo chcę trochę poeksperymentować z ustawieniami. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej-ko Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam, poszukuję polskiej instrukcji do OPTICA 6 wszystkie linki z tego tematu nie działają proszę podpowiedzcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Tu kolega znajdzie http://www.modelarst...lko/Manual.html (spakowane WinRAR) lub http://chomikuj.pl/N...6+Instrukcja+PL http://www.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/200000-224999/209547-an-01-de-FERNSTEUERANLAGE_OPTIC_6_SPORT_2_4_GHZ.pdf (niem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Szukam instrukcji PL do Sanwa RDS 8000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witajcie czy posiada ktoś może instrukcję po polsku do Spektrum DX7s z tym że dokładnie do tego nadajnika ,ja posiadam do dx6i DSM2/DSMX (wydrukowaną)jest mi nie potrzebna chętnie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skatkier Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jest gdzieś instrukcja PL do Graupner MX-16 Hott? Znalazłem do MX-20 Hott: http://www.rcconcept..._mx-20_v1.1.pdf Zapewne instrukcja do MX-16 Hott jest podobna (na pewno mniej rozbudowana) - niektóre programy są pewnie identyczne. Jednak jakby ktoś miał akurat do tej MX-16 Hott, to będę bardzo wdzięczny (nie tylko ja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Znalazłem do MX-20 Hott: http://www.rcconcept..._mx-20_v1.1.pdf Niech ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi, dobry człowieku ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUROWY Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam! Poszukuje oprogramowania t6 config po polsku do aparatury fs ctb6.Szukam i nigdzie nie mogęznaleść działającego linku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureksto Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam,poszukuje instrukcji obsługi po polsku do aparatury Sanwa SD-10G, przy zakupie otrzymałem tylko po angielsku dziękuje za pomoc z poważaniem Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Posiada ktoś może instrukcje obsługi po polsku do Sanwa SD-6G ? Ponieważ kupiłem dzisiaj tą apkę ale niestety instrukcja jest tylko po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Podaj adres e-mail to Ci podeślę instrukcję do sd6g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureksto Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Podaj adres e-mail to Ci podeślę instrukcję do sd6g. Witam, czy ja też mogę dostac instrukcje do SanwySD-6 będe bardzo wdzięczny za pomoc ,pozdrawiam jerzy mój email brunon50@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Poszukuję instrukcji do Futaby t14SG, niestety znalazłem jedynie po angielsku i niemiecku. Na rcskorpion nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRKA Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 WITAM! Poszukuje instrukcji po polsku do graupnera MC 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk179 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam Jak ustawic w aparaturze turnigy 9xr butterfly czyli lotki do góry a klapy w dół.Dzieki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam. poszukuję polskiej instrukcji do Eclipse 7 pro. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Podaj adres e-mail to Ci podeślę instrukcję do sd6g. Witam ! Mam apkę RDS8000 sanwy czy z tej instrukcji coś się dowiem, może mi pomoże, myślę że to tylko różnica w ilości kanałów 8 lub 6 ale opis będzie podobny Bardzo proszę o podesłanie na micrishipyard@gmail.com Z góry dziękuję rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Hej, podzieli sie ktos instrukcja po polsku do nadajnika SANWA AQUILA-6 ? sancho80@interia.pl z gory dziekuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikss Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam Poszukuje instrukcji po polsku do MPX Cockpit sx 35MHz. Byla na stronce ale link juz nie dziala. dami82@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.