Skocz do zawartości

Spitfire - depron (na podstawie planów z flitetest)

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Osoba która rozpoczeła temat wygląda jakby z Depronu robiła... Gdybym to chciał z Depronu to jakiej grubości użyć? Rozumiem że jakieś wzmocnienia by wypadło dorobić...

Opublikowano

Mam na stanie 5.5mm :D Nada się czy lepiej zainwestować w 6:] Słyszałem że ich Depron jest oklejony papierem dlatego jest sztywniejszy. Moze 5.5 okleję papierem?

Opublikowano

i napisz na nim odrazu wienerberger, nie oklejaj niczym po skonczeniu mozesz okleic folia lub tasma pakowa to go wzmocni troche i usztywni

Opublikowano

To jak oni robią albo skąd mają ten swój budulec :] Taki bym chciał bo tak ładnie im się wycina, składa, wygina ;} Mniam :P

Opublikowano

tego to ja niewiem

w Polsce chyba nie dostepny ale slyszalem ze w jakis sklepach dla artystow malarzy jest taki wlasnie bo oni maluja podobno na tym

Opublikowano

nie mam pojecia

kup bialy jest mocniejszy jak te z np. castoramy ja z niego robie, i jestem zadowolony kosztuje juz od 19 zl za 1 m2

Opublikowano

No czyli jednak da się taką dostać :] A której grubości używają? 10mm, 5mm czy 3mm :]
Cena ciut większa od zwykłego depronu :P

Opublikowano

Tak piszą ale tak nie jest. Ta hurtowani akurat mieści się w Krakowie. Zadzwoniłem do nich i sprowadzili 6 arkuszy. Odebrałem i zapłaciłem na miejscu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.