JacekCichy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 @miro-er1: Z jakich planów jest Twój spit? Powiem szczerze że też na początku myślałem że z podrasowanych flitetest'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 witam moj powstal z tych planow tyle ze powiekrzonych o 10%, pozdrawiam totaal.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mam pytanie. Spitfire of FLite Test z jakiej grubości depronu jest robiomy? Ile arkuszy wam poszło na jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 To nie jest depron. To jest ich pianka "Dolar tree foam". O wiele sztywniejsza i cięższa niż depron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Osoba która rozpoczeła temat wygląda jakby z Depronu robiła... Gdybym to chciał z Depronu to jakiej grubości użyć? Rozumiem że jakieś wzmocnienia by wypadło dorobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 6mm rob ja robilem z ich planow dusterka , nawet latal ale byl ciezkawy robi sie fajnie i latwo dosyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam na stanie 5.5mm Nada się czy lepiej zainwestować w 6:] Słyszałem że ich Depron jest oklejony papierem dlatego jest sztywniejszy. Moze 5.5 okleję papierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 i napisz na nim odrazu wienerberger, nie oklejaj niczym po skonczeniu mozesz okleic folia lub tasma pakowa to go wzmocni troche i usztywni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 To jak oni robią albo skąd mają ten swój budulec :] Taki bym chciał bo tak ładnie im się wycina, składa, wygina ;} Mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 tego to ja niewiem w Polsce chyba nie dostepny ale slyszalem ze w jakis sklepach dla artystow malarzy jest taki wlasnie bo oni maluja podobno na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tylko ciekawe jaka cena.. Zwykły depron 3-4zł a takie pewnie ze 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 nie mam pojecia kup bialy jest mocniejszy jak te z np. castoramy ja z niego robie, i jestem zadowolony kosztuje juz od 19 zl za 1 m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Tylko ciekawe jaka cena.. Zwykły depron 3-4zł a takie pewnie ze 20 http://plyty.fabertec.pl/kapa-foam-x Szukaj jako Foam-X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja pianki 100x140cm kupiłem w sklepie papierniczym pod hasłem pianka modelarska: http://www.centrumpapieru.pl/katalog-produktow.html?_topSearch=1&q=pianka&idCategorySearch= Zrobiłem 2 takie spity dla siebie i dla kolegi. Mam jeszcze 1.5 takiego arkusza więc zrobię jeszcze coś z ich planów. Fajnie się robi te modele tylko trzeba się najpierw pobawić skalpelem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No czyli jednak da się taką dostać :] A której grubości używają? 10mm, 5mm czy 3mm :]Cena ciut większa od zwykłego depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Fajna pianka szkoda tylko ze ten sklep wysyła tylko opakowania zbiorcze 24sztuki ;/ EDIT:Znalazłem jakiś sklep gdzie można kupić pojedyńcze sztukihttp://plyty.fabertec.pl/kapa-foam-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak piszą ale tak nie jest. Ta hurtowani akurat mieści się w Krakowie. Zadzwoniłem do nich i sprowadzili 6 arkuszy. Odebrałem i zapłaciłem na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Gdzie w Krakowie Akurat ja z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi