adrian1515 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak uruchamiam RealFlight wyskakuje mi taki błąd: http://www.iv.pl/images/09676233615646115840.png jak temu zaradzić? co to za błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ten błąd oznacza w skrócie, że próbujesz podpiąć jakąś aparaturę innej firmy niż Interlink do prawdopobnie "legalnej inaczej" kopii RF. Da się temu zaradzić, ale metody są również "legalne inaczej"... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1515 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 no, ale RF ma możliwość sterowania klawiaturą, więć dlaczego od razu wyskakuje mi bląd, że nie wyrkyło aparatury (jeżeli dobrze zrozumialęm twoją wypowiedź), przecież gra powinna się uruchomić i powinnienem móc chyba sterować klawiatura? Jak uruchomić to, by sterować klawiaturą? samolot z aparaturą będa mial niedługo wtedy będe rozkminiał jak to podlączyć, ale jak niby to uruchomić z klawiatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Czy okno pokazuje się od razu czy już po uruchomieniu ? Może wcześniej (lub jak się nie da wcisnąć OK) i zobaczyć co jest w Setup lub Confirgure i co w Input Device, Joystick itd. jakkolwiek to się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W RF nie ma możliwości sterowania klawiaturą. Każdy ma swój kontroler ( taka aparaturka z kablem usb). Mam wszystkie wersje i w żadnej nie znalazłem klawiatury komputera w zakładce "controler". Chyba , że ktoś ma taki to proszę o pokazanie screena gdzie ta klawiatura jest Jeśli wyskakuje Ci taki komunikat to znaczy, że masz lewego Real Flighta z crackiem. Nie akceptuję pomagania na forum w rozwiązywaniu problemów z programem "kradzionym". Poza tym piszesz niechlujnie, nie używając polskich liter specjalnych typu ą i ć. Ale to już obecnie powszechna wada młodziaków. W zasadzie takie pisanie jest oznaką olewania forumowiczów i po prostu braku szacunku dla nich i ich wiedzy. Nie powinno się właściwie odpowiadać na takie posty. Ale daję Ci szansę. Popraw się. Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jeśli wyskakuje Ci taki komunikat to znaczy, że masz lewego Real Flighta z crackiem. N Nic dodać, nic ująć - wszystko jest jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Mam wszystkie wersje i w żadnej nie znalazłem klawiatury komputera w zakładce "controler". Chyba , że ktoś ma taki to proszę o pokazanie screena gdzie ta klawiatura jest Nie bądźmy Panowie tacy pewni siebie, ludzie są omylni Sterowanie klawiaturą jest w pewnej wersji, a mianowicie wersji demo Co do reszty tematu, to wygląda mi to tak jak reszcie, na nieumiejętne ”spiracenie”, bądź po prostu próbę uruchomienia symulatora bez oryginalnej aparatury (która jest kluczem sprzętowym) ani bez żadnego emulatora takiego klucza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wchodzimy juz w propagowanie nielegalnego oprogramowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Popieram, nie propagujmy piractwa, w oryginalnej wersji nie ma żadnych tego typu problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi