zbjanik Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzięki za opinie! Faktycznie, jak trochę wieje, to nawet staje prawie w miejscu. Raz nawet złapałem małe noszenie- fajnie szedł górę, jak szybowiec. Dzisiaj zaliczyłem trzy loty, w spokojnych, przedwieczornych warunkach. "Ekstremiści" powiedzieliby- nuda, ale mnie się podobało- sylwetka w zachodzącym słońcu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Pomijając odgłosy (a raczej ich brak), wygląda i lata jak prawdziwy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Zapraszam do obejrzenia filmu- składanka z kilku lotów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Chyba coś się nie za łączyło... Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Sprawdziłem- u mnie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ten bliski przelot około drugiej minuty to mistrzostwao świata. Wspaniale wyglada. Gratuluje jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Czasem mistrzem się zostaje przypadkiem- a ta kamerka oddala, więc to było naprawdę blisko. Ale tym samolotem to się rzeczywiście da tak latać. Dzisiaj też "śmigałem"- idealnie, prawie bez wiatru. Coś pięknego. Ciągle jak patrzę na niego w powietrzu- nie mogę uwierzyć, że to już historia sprzed ponad 100-tu lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoSto Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zbyszek, A czy moglbys byc tak mily i pokazac jak rozwiazales amortyzacje tylnego podwozia.? Pzdr Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Schemat jest oparty na jednym z oryginalnych (bylo kilka) rozwiązań Bleriota. Zamieszczam fotkę swojej wersji, oraz innego modelu, bardziej makiety niż mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoSto Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 cześć, a masz jakieś lepsze zdjecie Twojego rozwiązania ? bo na poprzednim tak średnio widać, Pzdr Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zapodam wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zamieszczam filmik z działania podwozia, także głównego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi