pilot71 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bartku, chyba nie było, nie ważyłem jeszcze modelu, i dzięki Konrad za film, ja nie miałem czasu poskładać plików które dostałem od Jacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W końcu zabrałem się za malowanie. Zdecydowałem się również co podczepię pod samolotem i padło na dwie bomby lub dodatkowe zbiorniki paliwa. Pomalowałem dopiero górę samolotu na gotowo, dolną część skończę gdy tylko wkleję pylony i ich napęd. Na chwilę obecną model wygląda jak niżej: Ps: dostałem od Zony wagę na urodziny więc teraz wiem ile mi ta jaskółka waży: -bez pakietu w obecnym stanie:1084g -z pakietem 2300 3s: 1280g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Bardzo mi się podoba malowanie. Nasunęło mi się jeszce pytanie, jak rozwiązałeś chłodzenie silników, które są zabudowane z każdej strony? Nie grzeją się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 dzięki dzięki, co do chłodzenia napędu korzystałem dotychczas ze sprzyjającej zimowej aury. Jedyna wentylacja wnętrza gondoli to otwory w tylnych wręgach do których przykręcone są silniki. Docelowo zrobię żaluzje od wewnętrznych stron gondoli, którymi powietrze będzie opływało regle i silniki. Z reguły latam tym modelem na 1/2 gazu i po wylądowaniu nawet pakiet się szczególnie nie nagrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ech panie! jak Ty przyłożysz rękę do czegoś to .. dech zapiera! z niecierpliwościa czekam zeby zobaczyc go live pod Wrocławiem na zawodach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Postaram się Panie Marecki przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi