jaciomp Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dajcie jeszcze jutro rano potwierdzenie czy warunki są ok i czy się spotykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 oczywiście damy znać. teraz w Wawie pada patrzyłem na pogodę może jutro rano też trochę pokropić. Od 10 powinno być już ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dobra rada zabrać gumowce ze sobą bo po takim deszczu jak dziś to będzie tam niezłe bagienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To tasiemki z VHS trzeba zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Proponuje przenieść się troszkę bliżej rzeczki jest mniej podmokły teren i twardsza droga dojazdowa. Marianek dzwonił i mówił że grochóweczka będzie zamówił jak na razie 15 porcji wychodzi po 7zł szt Ale można jeszcze domówić w razie większej ilości zainteresowanych im nas będzie więcej tym taniej A przyjedzie jeszcze kilka osób z poza forum i też trzeba wziąć ich pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To jutro (sobota) Stanisława Chudoby godz 11? Raczej będę, chyba, że będzie padać od rana, to mi się odechcę. Dojazd z Wisłostrady jest normalny, bo jakiś wiadukt tam ostatnio dłubali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rano będzie padać ale później przestanie. Nie sugeruj się więc pogodą. Most dłubią Z Wisłostrady lepiej zjechać wcześniej Mostem północnym przedostać się na druga stronę Wisły. Grill będzie (zabierzcie kiełbaski) grochówka też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bierzecie WWI czy nie ma sensu? Mój chyba zostanie dziewicą skoro wchodzą 1m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Pogoda na jutro http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2014010312&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ja bede mial jedna maszyne do ww1 P.S. Swieci slonce, a nad Warszawa prawie bezchmurne niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Się zbieram i jadę Tylko na 11 to na bank nie dotrę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Fajnie było :-D tylko sporo baranów bez wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Fajnie to mało powiedziane pogoda dopisała genialna 10stopni ciepła prawie bez wiaterku Ukłony dla Mariana za małą organizację i smaczną grochówkę pomysł super!!! Mnie zabrakło troszkę bo wszystkie trzy modele do odbudowy tylko się nadają A na następny taki sparing muszę zrobić jeszcze kilka sztuk bo trzy tak jak dziś było mało Ale jest motywacja do kolejnych projektów Co do niektórych osób nie jesteśmy wstanie im przetłumaczyć pewnych spraw związanych z bezpieczeństwem i niema na to rady takie osoby były i będą zawsze. Ale samo spotkanie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A może je wykluczyć ? Aż 10 stopni ? U nas było tylko 4 i uważaliśmy że było wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 10 stopni pokazał termometr w aucie koło 13tej i ładne słoneczko świeciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki za liczne przybycie:) Czasami rzeczywiście było niebezpieczne (niskie przeloty nad ludźmi czy starty w kierunku samochodów). Niestety Niektórzy nie mają na tyle wyobraźni aby przewidzieć co by było gdyby.... Walki były krwawe o czym świadczą częste poszukiwania kawałków modeli oraz silników:) Sam przyjechałem z 3 modelami a wróciłem z jednym sprawnym, (Miga bardzo oszczędzałem i krzyczałem, że nówka sztuka i nie atakować Łoś stracił połowę skrzydła, Pup znowu zgubił górne skrzydło ale dzielnie sobie radził bez niego zaliczając jeszcze 2 cięcia (po utracie skrzydła nie było międzylądowania:)) Nie tylko Esiaki latały. Pojawiło się sporo modeli spalinowych między innymi czerwony Fokker DR 1 (niestety nieudany oblot z kapotażem przy starcie. Piękna makieta Sopwith Pup w skali 1/4 Sporo różnych modeli mniejszych i większych akrobatów. Były nawet modele FPV oraz filmujące z góry wirnikowce. Wielkie dzięki Piotrek, że chciało Ci się przyjechać z Płocka aby z nami powalczyć, mam nadzieję, że to nie ostatni taki sparing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 co prawda dojechałem dość późn ale przeleciałem się dziadkiem "Pupem "i udalo mi się przewietrzyć Camelka w pojedynku z Jackiem. załapałem się na kielbaskę Bardzo miłe spotkanie. Trochę niezwyczajny jestem do dzikich lotów nad głowami i za plecami. ale tak jak koledzy pisali niektórym dość mocno brakuje wyobraźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blako2682 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzięki temu że kolega Sebastian zrobił kilka fotek możemy powspominać nasz sparing link do zdjęć: https://drive.google.com/folderview?id=0B3NHhmCFis_yWmJQLWZKMXhoTTA&usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Po tym spotkaniu w międzyczasie czasie składania Bixa zaczynam kompletować swoją machinę ESA :-) ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A ja juz poskładałem swoje złomy do kupy i czekam na następne spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi