Skocz do zawartości

Sparing Noworoczny 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje przenieść się troszkę bliżej rzeczki jest mniej podmokły teren i twardsza droga dojazdowa.

Marianek dzwonił i mówił że grochóweczka będzie zamówił jak na razie 15 porcji wychodzi po 7zł szt

Ale można jeszcze domówić w razie większej ilości zainteresowanych im nas będzie więcej tym taniej

A przyjedzie jeszcze kilka osób z poza forum i też trzeba wziąć ich pod uwagę.

Opublikowano

To jutro (sobota) Stanisława Chudoby godz 11? Raczej będę, chyba, że będzie padać od rana, to mi się odechcę. Dojazd z Wisłostrady jest normalny, bo jakiś wiadukt tam ostatnio dłubali...

Opublikowano

Rano będzie padać ale później przestanie.

Nie sugeruj się więc pogodą.

Most dłubią:)

Z Wisłostrady lepiej zjechać wcześniej Mostem północnym przedostać się na druga stronę Wisły.

Grill będzie (zabierzcie kiełbaski) grochówka też będzie :)

Opublikowano

Fajnie to mało powiedziane pogoda dopisała genialna 10stopni ciepła prawie bez wiaterku :D

Ukłony dla Mariana za małą organizację i smaczną grochówkę pomysł super!!! ;)

Mnie zabrakło troszkę bo wszystkie trzy modele do odbudowy tylko się nadają :(

post-8937-0-08980700-1388860818_thumb.jpg

post-8937-0-08905600-1388860838_thumb.jpg

A na następny taki sparing muszę zrobić jeszcze kilka sztuk bo trzy tak jak dziś było mało :D

Ale jest motywacja do kolejnych projektów :D

Co do niektórych osób nie jesteśmy wstanie im przetłumaczyć pewnych spraw związanych z bezpieczeństwem i niema na to rady takie osoby były i będą zawsze.

Ale samo spotkanie super :D

Opublikowano

Dzięki za liczne przybycie:)

Czasami rzeczywiście było niebezpieczne (niskie przeloty nad ludźmi czy starty w kierunku samochodów).

Niestety Niektórzy nie mają na tyle wyobraźni aby przewidzieć co by było gdyby....

Walki były krwawe o czym świadczą częste poszukiwania kawałków modeli oraz silników:)

Sam przyjechałem z 3 modelami a wróciłem z jednym sprawnym, (Miga bardzo oszczędzałem i krzyczałem, że nówka sztuka i nie atakować:)

Łoś stracił połowę skrzydła, Pup znowu zgubił górne skrzydło ale dzielnie sobie radził bez niego zaliczając jeszcze 2 cięcia (po utracie skrzydła nie było międzylądowania:))

Nie tylko Esiaki latały.

Pojawiło się sporo modeli spalinowych między innymi czerwony Fokker DR 1 (niestety nieudany oblot z kapotażem przy starcie.

Piękna makieta Sopwith Pup w skali 1/4

Sporo różnych modeli mniejszych i większych akrobatów.

Były nawet modele FPV oraz filmujące z góry wirnikowce.

Wielkie dzięki Piotrek, że chciało Ci się przyjechać z Płocka aby z nami powalczyć, mam nadzieję, że to nie ostatni taki sparing.

Opublikowano

co prawda dojechałem dość późn ale przeleciałem się dziadkiem "Pupem "i udalo mi się przewietrzyć Camelka w pojedynku z Jackiem.

załapałem się na kielbaskę :)

Bardzo miłe spotkanie.

Trochę niezwyczajny jestem do dzikich lotów nad głowami i za plecami. ale tak jak koledzy pisali niektórym dość mocno brakuje wyobraźni :(

Opublikowano

Po tym spotkaniu w międzyczasie czasie składania Bixa zaczynam kompletować swoją machinę ESA :-)

~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.