Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lubie napraw modeli w hotelu, ale jak mus to mus

post-9196-0-88869800-1505986649_thumb.jpg

A tu przybory do wyważenia modelu. Okazało sie ze do noska musiałem dodać około 3.6g ołowiu

post-9196-0-64361000-1505986663_thumb.jpg

Opublikowano

Prawe skrzydło trochę poszarpane ale lewe wydaje się nietkniete. Dużych strat chyba nie było.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hehe potwierdzam-co raz więcej wypadków lotniczych przez brzozy ściągające samoloty na ziemię. Mi "przyciągnęły" DLG i "obłamały" belkę ogonową i stateczniki. ????

Opublikowano

I wszelkie krzaki z wierzbami płaczącymi wczoraj po 24g  udało się zdjąć ptaszka z 7 metrów bez uszkodzeń  górą my  :)  :)  :)  :)

Opublikowano

Tylko bądźcie skoncentrowani, żeby się nie pomylić zwłaszcza po tych zielonych. Po tym po prawej to jeszcze szłoby dojść do siebie, ale po tym po lewej to można zamilknąć na najbliższy kwartał. :)  

Opublikowano

Miało być większe kółeczko, ale brakło pustych buteleczek w lokalu ;)

post-9196-0-10383500-1507096538_thumb.jpg

Po sutym bankiecie, takie lecznicze podejście bardzo wspomagało dalszą, międzynarodową integrację :rolleyes:

Opublikowano

Rachu ciachu i kolejne spotkanie modelarskie zakończone. Pojawiło sie 3 nowych zboczeńców. Największe brawa dla Janka!! I równie gorące dla chłopaków ze Stalowej ;)

I gratulacje dla członków :D RCTK za zyciowki i walkę barków brak :)

Nie tylko na zawodach ????

Nie tylko na zawodach ????

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.