Rafcio321 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 A może po remoncie dostanie żyro na lotki? ja używam i widzę jak na wietrze pracują. Kończę odrabiać filmik z treningów lądowań. Może jutro wrzucę. Też trochę wiało. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Na pewno takie rozwiązanie zdałoby egzamin, ale ja nie jestem zwolennikiem poprawiania własności lotnych modelu za pomocą żyroskopów . Kiedyś nachodziły mnie takie pomysły, kupiłem nawet jakiś stabilizator lotu, ale leży gdzieś w szufladzie. Nigdy go nie używałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio321 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja stosuje żeby uzupełnić moje braki w pilotażu latka lecą, refleks już nie ten co kiedyś szybkiej odbudowy życzę i pięknych lotów. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi