marek0101 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam Mieszkam we Francji niedaleko Lyonu, czy jest ktoś kto chce poltać razem w weekendy? czymkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0101 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Chyba jestem zdany na siebie. Latam sam w weekendy ale to nie jest żadna frajda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Zanim kolega znalazł sie do latania u mnie w mieście to 6lat latalem sam. W Nancy na jakimś wzgórzu jest piękny aeroklub z sekcja modelarska, nawet Kawe tam znają przyjemnu ludzie. Ale też masz kawał drogi do nich... A i polaka chyba też tam nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0101 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Niebawem będę poznany z modelarzem francuskim. Pan który uczy nas języka ma kolegę modelarza który jest w jakimś klubie. Nie mogę się doczekać i z nim mam nadzieję wejdę w grupę modelarską. Polaków jest tu parę ale łowią ryby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 "Moi" Polacy (ci z którymi byłem) też łowili rybki, Ja za to biegałem z kolegą po okolicy. Na latanie nie było czasu ani możliwości zabrania modelu.. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Marek samemu faktycznie trochę kulawo ale cały czas ćwicz bo jak się w końcu ktoś znajdzie to żebyś miał się czym pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0101 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Właśnie ćwiczę, jestem parę razy w roku na urlopie w Polsce więc na pewno się spotkam z jakimiś modelarzami. I na spokojnie popatrzę jak to robią inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 spoko ja tez bardzo rzadko latam z kim, raczej zawsze sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam. Ktoś jeszcze lata w okolicach Paryża, na razie jest nas 2 , i 2 kolejnych kolegów sie odezwało niedawno. Może ktoś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek G. Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam ! Co prawda do Paryża trochę daleko, ale 16 lipca latam w Colmar. Jak było w zeszłym roku można zobaczyć tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Kurcze jakoś przeoczyłem Twój wpis imienniku, Przepraszam. Nom , raczej daleko. Może w przyszłym roku , prędzej i łatwiej mi się będzie wybrać. A w między czasie polatane dziś było w Persan . Moje su-26 1.73m A to modele kolegów z Francji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeKLeŚ Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Może ktoś z okolic Clermont-Ferrand się znajdzie? Francuzów nie brakuje, ale co swój to swój. Wyjsrapatalkowane po zbóju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej. Bylem w Owernii pod koniec sierpnia na wakacjach. ps: pamiatka z Banne d'Ordanche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 W niedziele na lotnisku Persan odbędzie się zlot Warbirdów. Tylko pogoda zapowiada się nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi