marek0101 Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Witam Mieszkam we Francji niedaleko Lyonu, czy jest ktoś kto chce poltać razem w weekendy? czymkolwiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek0101 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Chyba jestem zdany na siebie. Latam sam w weekendy ale to nie jest żadna frajda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Zanim kolega znalazł sie do latania u mnie w mieście to 6lat latalem sam. W Nancy na jakimś wzgórzu jest piękny aeroklub z sekcja modelarska, nawet Kawe tam znają przyjemnu ludzie. Ale też masz kawał drogi do nich... A i polaka chyba też tam nie ma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek0101 Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Niebawem będę poznany z modelarzem francuskim. Pan który uczy nas języka ma kolegę modelarza który jest w jakimś klubie. Nie mogę się doczekać i z nim mam nadzieję wejdę w grupę modelarską. Polaków jest tu parę ale łowią ryby:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 "Moi" Polacy (ci z którymi byłem) też łowili rybki, Ja za to biegałem z kolegą po okolicy. Na latanie nie było czasu ani możliwości zabrania modelu.. Życzę powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Marek samemu faktycznie trochę kulawo ale cały czas ćwicz bo jak się w końcu ktoś znajdzie to żebyś miał się czym pochwalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek0101 Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 Właśnie ćwiczę, jestem parę razy w roku na urlopie w Polsce więc na pewno się spotkam z jakimiś modelarzami. I na spokojnie popatrzę jak to robią inni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny88 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 spoko ja tez bardzo rzadko latam z kim, raczej zawsze sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Witam. Ktoś jeszcze lata w okolicach Paryża, na razie jest nas 2 , i 2 kolejnych kolegów sie odezwało niedawno. Może ktoś jeszcze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek G. Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Witam ! Co prawda do Paryża trochę daleko, ale 16 lipca latam w Colmar. Jak było w zeszłym roku można zobaczyć tutaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Kurcze jakoś przeoczyłem Twój wpis imienniku, Przepraszam. Nom , raczej daleko. Może w przyszłym roku , prędzej i łatwiej mi się będzie wybrać. A w między czasie polatane dziś było w Persan . Moje su-26 1.73m A to modele kolegów z Francji Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeKLeŚ Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Może ktoś z okolic Clermont-Ferrand się znajdzie? Francuzów nie brakuje, ale co swój to swój. Wyjsrapatalkowane po zbóju Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek-a Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej. Bylem w Owernii pod koniec sierpnia na wakacjach. ps: pamiatka z Banne d'Ordanche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 W niedziele na lotnisku Persan odbędzie się zlot Warbirdów. Tylko pogoda zapowiada się nieciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts