GiulioN Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pierwsze loty na Idlu, a zarazem 6,7 i 8 lot tego modelu Polecam włączyć "HD" przed oglądaniem, gdyż film był nagrywany telefonem i jet dosyć słabej jakości http://www.youtube.com/watch?v=zv0AFSHl63M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 fajnie no udało się parę razy czyli nieźle troszkę lepiej zrób film czekamy na dalsze próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzisiaj znowu trochę pokręciłem, zrobiłem minutowy zawis na plecach, ale nie mam tego udokumentowanego. Jak będą jakieś większe postępy to się znowu pochwalę na forum Generalnie to z maszynki jestem bardzo zadowolony, stabilna, idzie za ręką, jedyne do czego idzie się przyczepić to to, że po włączeniu holda parę centymetrów nad ziemią model ściąga od razu na prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jakieś 20 kolejnych lotów wykonane, no i są małe postępy Ponownie lepiej włączyć HD, film nie powala, ale jest lepiej http://www.youtube.com/watch?v=qSdasZBTrqk No i parę zdjęć: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gulio - dajesz rade;) Fajnie latasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Chyba już wiem czym latem będziesz trawę kosił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gulio - dajesz rade;) Fajnie latasz Dzięki Staram się jak mogę Chyba już wiem czym latem będziesz trawę kosił Trochę się już dzisiaj skosiło, całe łopaty i belka ogonowa upaprane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Film wrzucony tak jak się nagrał, możecie zobaczyć mój prawdziwy styl latania http://www.youtube.com/watch?v=o5Zmy1xuZFY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Zawsze podziwiam ludzi latających helikami Nerwy ze stali i portfel głęboki jak nie wiem co chyba Tak poza tym - jak to się dzieje, że helikiem robi się zawis na plecach? Zmienny skok łopat? Jak to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Zawsze podziwiam ludzi latających helikami Nerwy ze stali i portfel głęboki jak nie wiem co chyba Tak poza tym - jak to się dzieje, że helikiem robi się zawis na plecach? Zmienny skok łopat? Jak to działa? Grunt to nie bać się kreta Części na zapas na dwa krety na półce, więc latam bez obaw. Do 450-tek dużo kasy nie potrzeba, zwykły kret to maks 150zł. Co do akrobacji i zawisów odwróconych to tak, zmienny skok i dodatkowo duże obroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Niespecjalnie kocham heliki, ale to co Ty wyczyniasz... to po prostu REWELACJA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Co prawda dopiero się uczę latać heli i jakieś mistrzostwo to to nie jest, ale dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Fajnie:) ale wirnik masz dziwnie krzywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bardzo fajnie kosisz ... nie wiem czemu ale bardzo lubię dzwięk kiedy hela jak na twoim filmiku robi ciasna akrobacje i wydaje ten przyjemny dla ucha charczący dźwięk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Taaak, ten dźwięk jest piękny Ale jeszcze piękniejszy jest dźwięk łopat 700-ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 chyba będę się od ciebie uczył - ogon masz na pasek czy wał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dokładnie GiulioN wie co mówi a skoro lata helikami to i "supermena" pewnie kojarzy i Goblinka 700 też http://www.youtube.com/watch?v=BgECnfhJlTI Ja kiedyś też miałem epizod pt " heli". Na samym początku mojej przygody. Ale bardzo szybko się z tego wyleczyłem patrząc jak mi pln z portwela uciekają Dla Ciebie pełen szacun za to co robisz i jak robisz naprawde. Wytrwałości Ci życze, portwela bez dna i samych sukcesów ( obyś tego z filmu kiedyś przebił ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 chyba będę się od ciebie uczył - ogon masz na pasek czy wał ? Uczyć trzeba się we własnym zakresie Ogon na wałek, nienawidzę pasków. skoro lata helikami to i "supermena" pewnie kojarzy i Goblinka 700 też Pana Aalsadiego kojarzę i podziwiam, a Goblin to moje marzenie odkąd wypuścili go na rynek. Dla Ciebie pełen szacun za to co robisz i jak robisz naprawde. Wytrwałości Ci życze, portwela bez dna i samych sukcesów ( obyś tego z filmu kiedyś przebił ) Dziękuję. Do takiego poziom jak Tareq mam zamiar dążyć. Jak na razie odpowiednie zasoby pieniężne "na wszelki wypadek" są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 A ja trochę z innej beczki. Czy ktoś może mi pomóc w identyfikacji podkładu muzycznego z tego filmu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 o mój ulubiony filmik z heli Giulion dajesz rade ćwicz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi