Adas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak to jest z naszym hobby co odwlecze to nie uciecze, a wróci ze zdwojoną mocą . I kolejny oblot po naprawie tym razem uważaj na pastuuchy i podobne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W sobotę Wicherek poleci na Otwarciu Sezonu 2015 w Radomiu. Tam jest czyste podejście :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Skrzydła naprawione, pozostało wykonac nowe tylne kółko skrętne i jutro oblot ponaprawczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Takiego cusia wystrugałem w miejsce zaginionego w akcji: Nieamortyzowane, bo pilot zobowiązał się lądować delikatnie Klocek bukowy, dwa kawałki sklejki lotniczej 2,5mm, pręcik węglowy fi 2mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dla zainteresowanych, zważyłem skrzydła po naprawie. Przed naprawą: lewe - 330g prawe -331g Po naprawie: lewe -343g prawe - 333g Przyznaję, kleju nie żałowałem ;-) Ale te 13g to mnie nieco zaskoczyło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dla zainteresowanych, zważyłem skrzydła po naprawie. Przed naprawą: lewe - 330g prawe -331g Po naprawie: lewe -343g prawe - 333g Przyznaję, kleju nie żałowałem ;-) Ale te 13g to mnie nieco zaskoczyło.... Te 13 gram tej cegły nie zbawi kiedy wtórny oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jutro. Na Otwarciu Sezonu Modelarskiego w Radomiu. Będzie nowa kamera pod kadłubem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Tomasz doklej coś na skrzydło,polakieruj i zamień te 13 na na coś innego. Jutro oblot a tu 13 cienko to widzę i to na otwarciu sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dokleję napis "Tu byłam. Brzoza." Może być? ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 tylko ''Brzoza'' daj troszkę pod spodem i kursywą... o tak: ''Tu byłam'' Brzoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Może być Możesz też mazakiem narysować takie pęknięcia na skrzydle a jeszcze lepszy będzie kret w krzyżyku pod oknem kabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jutro też latam, ulatniam RWD13 EPP . Ma być ładna pogoda i mały wiatr idealna pogoda na obloty, loty. Szkoda, ze ja z Białegostoku mam 303 km do Radomia, gdyby tak połowa dystansu to bym pewnie zawitał, a tak ech, wygrać 6tkę w loytka i kupić jakąś prawdziwa Cesne, godzinka i bym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wicherek dostał naklejkę. Mam nadzieję, że więcej nie będzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Kreciku hehe:). Napewno jutro dobrze poleci. Musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wicherek dostał w końcu pilota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jutro. Na Otwarciu Sezonu Modelarskiego w Radomiu. Będzie nowa kamera pod kadłubem. Chcesz tam umieścić swojego Sony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 To mój ukochany psiak, który odszedł półtora roku temu. Będzie pilotem :-) Pod kadłubem będzie nowy INNOVV C1. Sony dojdzie za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 To mój ukochany psiak, który odszedł półtora roku temu. Będzie pilotem :-) Pod kadłubem będzie nowy INNOVV C1. Sony dojdzie za kilka dni. A czym to się różni od Mobiusa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Piotrze, nie wiem. Mobiusa nigdy nie miałem. Jakoś jestem fanem INNOVVa :-) Przypuszczam, że to jest to samo. INNOVVa zrobiła ekipa ludzi, którzy odeszli z Mobiusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Pod kadłubem będzie nowy INNOVV C1. Sony dojdzie za kilka dni. A to już chyba drugi? Masz już jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi