TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nie wie ktoś, gdzie w WAW można kupić podkład do amelinium w sprayu? Bo z internetu już mi nie zdąży dojśćdo piątku. Pewnie już wszystko z wędzarni zjedzone , a na nowe za gorąco. Pomyślałem, że byłaby okazja choć zapaszek poczuć . Mam jeszcze jedną polędwiczkę "ala Radawiec" w lodówce. Przywiozę specjalnie dla Ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Kurierem za pobraniem nie zdąży? http://www.eskladbudowlany.pl/farby-specjalistyczne/spraye-specjalistyczne_k_1027.html A sprawdzałeś Noxan? Na Bartyckiej mają oddział, nie wiem czy sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 O widzisz, Noxana rozważałem, pojadę na Bartycką. W sumie mogę w Chodzieży latać niepomalowanym podwoziem, ale znasz mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Znam, znam. Pewnie jeszcze będzie miało napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Napisów nie planowałem, ale schodek dla pilota tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Mam jeszcze jedną polędwiczkę "ala Radawiec" w lodówce. Przywiozę specjalnie dla Ciebie ;-) To super, . Do zobaczenia w Chodzieży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Będę tylko w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ponieważ statecznik poziomy zwichrował mi się w śmigiełko musze zrobić nowy. Ale zdecydowałem, że wykorzystam główny węzeł konstrukcyjny i cos dobuduję. Obecnie wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 I jak lata w folii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jeszcze nie lata, bo do końca nieoklejony. Problemy zdrowotne wyjęły mnie na chwilę, ale już wracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Jeszcze nie lata, bo do końca nieoklejony. Problemy zdrowotne wyjęły mnie na chwilę, ale już wracam. Ooo... Tomku, fajnie, że już jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dobrze że znów jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wicherek ponad rok czekał na nową skórę, ale się doczekał :-) DSCN9629 by TeBeWAW, on Flickr DSCN9627 by TeBeWAW, on Flickr DSCN9628 by TeBeWAW, on Flickr DSCN9632 by TeBeWAW, on Flickr DSCN9638 by TeBeWAW, on Flickr Zmieniłem poszycie z japonki na folię, kolory bez zmian. Japonka (ale malowana) została tylko na stateczniku pionowym i górnych powierzchniach klap i lotek. Wicherek dostał nowy statecznik poziomy (nadal płytowy), nowe kółko ogonowe i nowe podwozie. Może jeszcze go upiększę. Oblot na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A może jednak oblot w weekend? Myślicie, że będzie wystarczająco dużo śniegu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Na Suwalszczyźnie warunki aktualnie są w sam raz, swoje wicherkowe narty chyba też muszę odkurzyć Czy sprawdzałeś jak ogonowa gumka znosi mróz? trochę mizernie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Podlaskie - Białystok, w tej chwili 04.01.2017r godz 19:23 pada śnieg, w nocy ma być -11 w dzień -10, a jutro w nocy -17. Weekend będzie zimny, jak śniegu wystarczy to ja latam tym, w tamtym roku miałem oblot potworka z nowo dokupionymi oryginalnymi "pływakami z EPP", nie wicherek, ale od niego się zaczęły loty ze śniegu, a do wicherka mam płozy podobne do Tomka, tyle, że mniejsze bo mam wersje 10 . E-Flite Apprentice 15E - swoja drogą polecam samolot, filmy na youtube mnie do niego przekonały. Bardzo łatwy w pilotażu. Mam w nim wymieniony silnik na Emax GT2820/07 850kV, max ciąg 2300gram. Na tych pływakach po śniegu daje jak poduszkowiec, można kanadyjki kręcić, a startowanie i lądowanie to czysta przyjemność. Tu link do filmu jak to u mnie wyglądało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 I zazdrościć i współczuć należy . Zazdrościć bo można narty do modelu założyć i airbota na lód wypuścić .A współczuć bo trzeba jakoś do pracy dojechać. W puszczy pod Poznaniem w dzień plus, w nocy niewielki mróz, na razie. Pozdrawiam zahartowanych modelarzy,bo w rękawiczkach nie lubię latać a bez się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Oklejony folią, czas na oblot. Nastąpi w środę o 12:00 na Lotnisku Piastów. Kibiców zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ok. 12.00 masz spore ryzyko deszczu. Jakbyś mógł być 2h wcześniej to niemal na pewno byśmy się spotkali. Ja dziś nie dałem rady oblatać i czaję się na środę ok. 10.00 (na 12.00 do pracy :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czyli środa 10:00? I oblot Corsaira? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi