Wuwu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 "Pysio rzuca palenie" ...idziesz na piechotę... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Musimy im ufundować jakąś statuetke coś w rodzaju oscara .o np,, kryształowe śmigło, A tyle złamanych śmigieł leży , bedzie taniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jak się ma takich modeli, to trudno nie robić zdjęć. A tak na poważnie, jest tak jak Adam wspomniał, są inne osoby które pomagają. Wszystkie moje i nie tylko moje loty, filmowała Joasia, moja córka. Rafał kilkakrotnie łapał mój aparat i zrobił świetne ujęcia. Przyzwyczajacie się do obecności aparatu i kamery. Jeszcze rok temu bywało różnie. Pamiętam teksty: - Co ty robisz? Film kręcisz; albo: - zdjęcia robisz? Po co? Co z nimi robisz? Tylko nie na youtuba! ...mnie znowu robota zjadła Gdyby nie robota to nie miałbyś co jeść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gdyby nie robota to nie miałbyś co jeść. Z małymi wyjątkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Z małymi wyjątkami dokładnie ja uważam że robota to głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tak Adamie Franek i Ania też w kolejce do oskarów :)ich też miałem na myśli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gdyby nie robota to nie miałbyś co jeść. Z małymi wyjątkami Każdy wyjątek potwierdza istnienie reguły. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 czy wiecie o air show na muchowcu we wrześniu?zna ktoś dokładny terminarz i czy będą jakieś lotnicze sławy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) czy wiecie o air show na muchowcu we wrześniu?zna ktoś dokładny terminarz i czy będą jakieś lotnicze sławy Tu coś znajdziesz http://airshow.katowice.pl/# A 29 mamy "Bobrowniki" air show . http://pfmrc.eu/index.php?/topic/25831-lotnisko-modelarskie-w-bobrownikach/?p=557305 Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Francka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 to już widziałem ale o której np.będzie latał Kielak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Może w przyszłym tygodniu będzie w kraju. http://dlapilota.pl/wiadomosci/swiat/artur-kielak-siodmy-na-mistrzostwach-swiata-w-akrobacji-samolotowej-we-francji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Relacja z dzisiejszego dnia na lotnisku Wiatr dostarczał dodatkowych emocji podczas latania, ale daliśmy radę Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=cVrBXgqj0RM 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 film super,zazdroszcze Wam czasu ja spałem po nocce,wszyscy fajnie latali z wyjątkiem kamerzysty Adama .Adam po obejrzeniu filmu docenią Twoje poświęcenie bo film super,fajnie że bez żadnego podkładu muzycznego bo słychać co i jak sie działo.Paweł świetnie lądował tym pięknym szybowcem.ogólnie mieliście świetne latanko.dzięki nagraniu Adama poczułem sie jak bym tam był z Wami .pozdrawiam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 ,zazdroszcze Wam czasu ja spałem po nocce, proponuja przejść na bezrobocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 wszyscy fajnie latali z wyjątkiem kamerzysty Adama Też sobie polatałem, nie stałem ciągle za kamerą tylko na filmie nie widać P.S. Ja dzisiaj też w pracy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ... bo film super,fajnie że bez żadnego podkładu muzycznego bo słychać co i jak sie działo.... To akurat moja zasługa. Bez fałszywej skromności to moje filmy, jako pierwsze nie miały podkładu muzycznego i to ja wszystkich przekonywałem o tym. że tak jest lepiej i dlaczego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nawiązując krótko do tematu pokazów lotniczych, zapraszam na mój Kanał YouTube. Na początek: Wkrótce inne filmy z tej imprezy. Zapraszam i zachęcam do subskrybowania kanału. Cześć Wojtek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtku, czym kręciłes pokazy? I co robisz żeby Ci się ręce nie trzęsły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wkrótce inne filmy z tej imprezy. Zapraszam i zachęcam do subskrybowania kanału. Cześć Wojtek. Nie było Ciebie na lotnisku , wiedziałem gdzie Cię wciagneło - do Radomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartwaw Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No to wiem gdzie się zamelinowaliście. ???? Filmy fajne. Ale nie to skierowali mnie tutaj. Wczoraj po południu moja żona znalazła szybowiec multiplex. Wiec jak się domyślacie, szukam właściciela. Znaleziony niedaleko gdzie mieszkam - rokitnica, model leżał w kukurydzy. Może ktoś się żalił że mu uciekł... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi