Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki za piękne fotki nastepnym razem zamówimy nasze kamerzystki  :D

Panie Franciszku to w takim razie połączymy siły będą filmy foty a po lotach

sesja zdjęciowa kamerzystek, tego jeszcze nikt nie próbował :)

Opublikowano

Czy ja już wspomniałam, że mocie sztuba na filmowanie? Nie jestem tylko kamerzystką - wola latać! ...i nie denerwować niewylatanej "kamerzystki" w moro! :angry: Sztuba, sztuba i jeszcze raz sztuba i foch! -_-  :P

• Lubię to 1
Opublikowano

Coś mi tu zalatuje w temacie że Mateusz-Pysiu, czymś się za niedługo pochwali :D;) .

P.S Co to jest sztuba ? :ph34r:

• Lubię to 2
Opublikowano

Ja też już wiem czyyymm... :D No jak to "co to jest sztuba" :o  No kara, kara na filmowanie :P Konfiskuje wszystkie kamery na czas mojego latania i filmowania, bo się potem nabijają i tyle!  :angry:  :P

• Lubię to 2
Opublikowano

Ania ,Franek nie mógł się nachwalić w Kętach jaki to kamerzystki są u Was :) .

Z góry zapraszam Cię do nas ,jakby chłopaki  znowu się wybierali .Pokażesz jak się lata i kręci  :) .

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie, na pewno się wybiorę :) Oj, ale z tym moim lataniem... nie będę se siary robić :lol: Na razie, to faktycznie moga ino pokazać jak się kręci ;) Widziałam na zdjęciach Wasze modele i umiejętności :o toż to sama przyjemność filmować  ;)  :D

• Lubię to 1
Opublikowano

Ostatni lot Adama helikopterem i odciecie prądu to majstersztik jak mu sie to udało .  Pieknie , że to sie sfilmowało . Ma pamiątke jak się awaryjnie ląduje .

Opublikowano

Byłem was odwiedzić ale trochę za późno;( (koło 3), tylko nad polami za lotniskiem ktoś męczył easy glidera;P Może następnym razem:)

• Lubię to 2
Opublikowano

Wielka szkoda , że nie byłeś w sobotę widać na filmie że się działo. I miło było by poznać osobiscie

W niedzielę wiatr przeszkadzał w lotach no i komunie były , wiec frekwencja niska.

Zapraszamy na wcześniejszą godzinę , bedzie miło.

Pozdrawiamy i życzymy dużo sukcesów

Opublikowano

Wielka szkoda , że nie byłeś w sobotę widać na filmie że się działo. I miło było by poznać osobiscie

W niedzielę wiatr przeszkadzał w lotach no i komunie były , wiec frekwencja niska.

Zapraszamy na wcześniejszą godzinę , bedzie miło.

Pozdrawiamy i życzymy dużo sukcesów

Właśnie w sobotę byłem tylko za późno ale o 13 dopiero zajęcia skończyłem, w niedziele za dużo zajęć na uczelni miałem żeby się pojawić.

Opublikowano

No to szkoda nasze latanie w soboty niedzielę do 14 max , bo żona na obiadek wzywa :D

Ale czasami jak ładna pogoda , to po południu latamy. Na uczelni (w Gliwicach) jesteś tylko soboty niedziele ?

Opublikowano

W Katowicach studiuje na dziennych ale teraz nam grupy w weekendy również pootwierali, na szczęście nie we wszystkie więc przy którymś weekendzie na pewno spotkamy się na lotnisku:)

Opublikowano

No to Ok zapraszamy choć next weekend zapowiada się  nie najlepiej ,cześć modelarzy jedzie do Nowego Targu na zawody szybowcowe .

Ale napewno ktoś będzie na lotnisku lub modelarni .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.