Francka Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dzieki za piękne fotki nastepnym razem zamówimy nasze kamerzystki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dzieki za piękne fotki nastepnym razem zamówimy nasze kamerzystki Panie Franciszku to w takim razie połączymy siły będą filmy foty a po lotach sesja zdjęciowa kamerzystek, tego jeszcze nikt nie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Czy ja już wspomniałam, że mocie sztuba na filmowanie? Nie jestem tylko kamerzystką - wola latać! ...i nie denerwować niewylatanej "kamerzystki" w moro! Sztuba, sztuba i jeszcze raz sztuba i foch! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Coś mi tu zalatuje w temacie że Mateusz-Pysiu, czymś się za niedługo pochwali . P.S Co to jest sztuba ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 taka "kara", albo "szlaban" na kręcenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ja też już wiem czyyymm... No jak to "co to jest sztuba" No kara, kara na filmowanie Konfiskuje wszystkie kamery na czas mojego latania i filmowania, bo się potem nabijają i tyle! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ania ,Franek nie mógł się nachwalić w Kętach jaki to kamerzystki są u Was . Z góry zapraszam Cię do nas ,jakby chłopaki znowu się wybierali .Pokażesz jak się lata i kręci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jak mnie się ta gwara śląska podoba , tylko czasem nie wiem o co chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dzięki za zaproszenie, na pewno się wybiorę Oj, ale z tym moim lataniem... nie będę se siary robić Na razie, to faktycznie moga ino pokazać jak się kręci Widziałam na zdjęciach Wasze modele i umiejętności toż to sama przyjemność filmować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wstawiam 2 piątkowe filmy nakręcone przez kolegę Andrzeja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 No to tutaj wczorajszy, wietrzny dzień na lotnisku Atrakcji było jak zawsze sporo Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=vN1jCq8N3Bw Filmowanie i montaż Any, więc chyba sztuba minęła 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ostatni lot Adama helikopterem i odciecie prądu to majstersztik jak mu sie to udało . Pieknie , że to sie sfilmowało . Ma pamiątke jak się awaryjnie ląduje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Byłem was odwiedzić ale trochę za późno;( (koło 3), tylko nad polami za lotniskiem ktoś męczył easy glidera;P Może następnym razem:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Wielka szkoda , że nie byłeś w sobotę widać na filmie że się działo. I miło było by poznać osobiscie W niedzielę wiatr przeszkadzał w lotach no i komunie były , wiec frekwencja niska. Zapraszamy na wcześniejszą godzinę , bedzie miło. Pozdrawiamy i życzymy dużo sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 9 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Fakt, w niedzielę pogoda nie była najlepsza, ale to nie przeszkadzało w dobrej zabawie Niektórzy konfigurowali modele, inni ćwiczyli "autorotację", a jeden sięgał chmur Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=nyhqBFQ-ZXg P.S. Sprowadzenie modelu przy napięciu 6V pakietu 3S nie jest proste O dziwo pakiet przeżył i ma się dobrze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Wielka szkoda , że nie byłeś w sobotę widać na filmie że się działo. I miło było by poznać osobiscie W niedzielę wiatr przeszkadzał w lotach no i komunie były , wiec frekwencja niska. Zapraszamy na wcześniejszą godzinę , bedzie miło. Pozdrawiamy i życzymy dużo sukcesów Właśnie w sobotę byłem tylko za późno ale o 13 dopiero zajęcia skończyłem, w niedziele za dużo zajęć na uczelni miałem żeby się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No to szkoda nasze latanie w soboty niedzielę do 14 max , bo żona na obiadek wzywa Ale czasami jak ładna pogoda , to po południu latamy. Na uczelni (w Gliwicach) jesteś tylko soboty niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W Katowicach studiuje na dziennych ale teraz nam grupy w weekendy również pootwierali, na szczęście nie we wszystkie więc przy którymś weekendzie na pewno spotkamy się na lotnisku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No to Ok zapraszamy choć next weekend zapowiada się nie najlepiej ,cześć modelarzy jedzie do Nowego Targu na zawody szybowcowe . Ale napewno ktoś będzie na lotnisku lub modelarni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No to jeszcze dodatek z sobotnich lotów Sfilmowane - na ile się dało nadążyć - loty Adama Delingosa, włącznie z ostatnim awaryjnym lądowaniem I taki tam zrobiony po mojemu, FPV holowanie, coś się dało z tego stworzyć http://www.youtube.com/watch?v=GWjZ_hRjcTc http://www.youtube.com/watch?v=EUB9hNEFVIU 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi