Wuwu Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Film z soboty i bardzo długie ujęcia. 3
Francka Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Nasz Ania nie tylko filmuje i lata z nami , ale buduje modele jak prawdziwy modelarz. Dziś przynosła nowo zbudowany model halówki - jak wam sie podoba ????? Waga modelu tylko 120 gram dziś był oblatany na naszej mikro hali . Komisja dopusciła model do lotów Jedynie ten siwy pan miał obiekcje Ale zapewniam , że model lata i bedzie zimą intensywnie używany aż do jego śmierci 4
Ana Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Ejj, nie miało być zdjęć Halówka faktycznie przeżyła moje dzisiejsze loty, teraz trochę jeszcze ją odchudzimy i będzie git Paweł wiedział jak mnie zmotywować, przynosząc do wycięcia swój projekt halówki, a Adam przyspieszył oblot pomagając mi przy elektryce No i przyszedł czas na demolkę szkolnej hali, "siwy pan" jeszcze nie oberwał
Shock Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste !
Avatar Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste ! Buty +10pkt do stabilności stania w miejscu Powodzenia Ania z halówką, wysokiego sufitu.
AMC Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste ! Zapewniają większy zasięg . Ania, idziesz jak przecinak i nie patrz na firanki . Powodzenia i gratulki modeliku - całkiem fajniutki wyszedł .
Ana Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 No nie, żartują se z moich Demoniaków To są moje najulubieeeńszcze z mojej gotyckiej kolekcji i są ze mną najdłużej - niezniszczalne to jeszcze nie widzieliście moich glaniaków z klamrami (nawet Rammstein takie ma ) te to dopiero zostały znienawidzone przez moich bliskich, tym bardziej jak widzą mnie w nich w lato Dzięki za wsparcie, dodaje mi odwagi, bo lekko obawiam się tego sufitu i żaluzji. Najwyżej jak nabroję to będzie sztuba na latanie i wywalą mnie w te zimno na lotnisko
Shock Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 to jeszcze nie widzieliście moich glaniaków z klamrami (nawet Rammstein takie ma ) te to dopiero zostały znienawidzone przez moich bliskich Dawaj foto . A w temacie halówki, to nie obawiaj się sufitu i żaluzji,najgorsze są siatki zabezpieczające na halach ,jak model zawiśnie śmigłem lub podwoziem 3/4 m nad ziemią to jest problem ... 1
Volleyboy Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Popieram. Z modelem i lataniem będzie dobrze Ale obuwie byśmy chcieli zobaczyć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
AMC Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Rammstein takie ma Pozwoliłaś mu czy licencję ożeniłaś ? Ania, idż vabank, glaniaki, stratocaster i sitko AKG na statywie, w tle wieżowiec z Marshall'i - stawiam czteropaka, że nawet Rafał będzie w shocku ! 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 31 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Października 2016 Mam filmik z niedzielnego lotu nowej halówki Ani . Moim zdaniem lot bardzo udany , ze względu na rozmiar naszej hali model nie ma czasu lecieć prosto. Przelot "Syma" aula i schodami do modelarni 5
AMC Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Mam filmik z niedzielnego lotu nowej halówki Ani . Moim zdaniem lot bardzo udany , ze względu na rozmiar naszej hali model nie ma czasu lecieć prosto. Aniu, brawko i gratulacje , pewnie, że bardzo udany ! To teraz, po tym oczywistym sukcesie może nabierzesz apetytu na coś większego, hmm...
Francka Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Martwy sezon rozpoczęty , ale u nas na hali tłok zabronili mi filmować więc filmów nie będzie . Zrobiłem pare zdjęć w modelarni i tak: Silnik do nowego holownika naszego etatowego holującego kolegi Romka W rekach Pawławła wyglada jak bron dużego kalibru Natomiast Rafał przygotowuje na nowy sezon helikopterek Wycinanie nowych skrzydeł ze styropianu Tłoczno dziś było , dyskusją nie było końca , robota na każdym stole , wspomnień czas Przykład sylwester 2003 rok na starej modelarni wszyscy jeszcze młodzi Pozdrawiamy wszystkich modelarzy ) 4
ahaweto Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja tam wole kobitki na szpilkach (vide Motylasty), szczególnie na parkiecie ale jeżeli te pomagają w lataniu, to jest ok.
Janek.T Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Jaka to pojemność tego bokserka ?
.bercik. Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Jaka to pojemność tego bokserka ? 3W150
Janek.T Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 O to będzie klasa , gratuluję Roman udanego zakupu
Avatar Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Ku przestrodze, czym się może skończyć utrata zasięgu w modelu: http://rybnik.naszemiasto.pl/artykul/model-szybowca-spadl-na-samochody-w-rybniku-zdjecia,3928095,artgal,t,id,tm.html Widać model już nie pianka, a węglowy lub coś podobnego. Dobrze, że skończyło się jak się skończyło. Pozdrawiam.
Francka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Cały klub "GWAREK" pozdrawia naszych skoczków , którzy wczoraj zajeli 1 miejsce drużynowym Pucharze Świata. Dobrze chłopaki latali u nas było tak A w Kligenthal było tak http://sport.tvn24.pl/sporty-zimowe,130/skoki-malysz-zachwycony-triumfem-polskich-skoczkow-w-druzynowce,696989.html 1
Rekomendowane odpowiedzi