Wuwu Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Film z soboty i bardzo długie ujęcia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nasz Ania nie tylko filmuje i lata z nami , ale buduje modele jak prawdziwy modelarz. Dziś przynosła nowo zbudowany model halówki - jak wam sie podoba ????? Waga modelu tylko 120 gram dziś był oblatany na naszej mikro hali . Komisja dopusciła model do lotów Jedynie ten siwy pan miał obiekcje Ale zapewniam , że model lata i bedzie zimą intensywnie używany aż do jego śmierci 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ejj, nie miało być zdjęć Halówka faktycznie przeżyła moje dzisiejsze loty, teraz trochę jeszcze ją odchudzimy i będzie git Paweł wiedział jak mnie zmotywować, przynosząc do wycięcia swój projekt halówki, a Adam przyspieszył oblot pomagając mi przy elektryce No i przyszedł czas na demolkę szkolnej hali, "siwy pan" jeszcze nie oberwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste ! Buty +10pkt do stabilności stania w miejscu Powodzenia Ania z halówką, wysokiego sufitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Halówka jak halówka ,buty zajebiste ! Zapewniają większy zasięg . Ania, idziesz jak przecinak i nie patrz na firanki . Powodzenia i gratulki modeliku - całkiem fajniutki wyszedł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No nie, żartują se z moich Demoniaków To są moje najulubieeeńszcze z mojej gotyckiej kolekcji i są ze mną najdłużej - niezniszczalne to jeszcze nie widzieliście moich glaniaków z klamrami (nawet Rammstein takie ma ) te to dopiero zostały znienawidzone przez moich bliskich, tym bardziej jak widzą mnie w nich w lato Dzięki za wsparcie, dodaje mi odwagi, bo lekko obawiam się tego sufitu i żaluzji. Najwyżej jak nabroję to będzie sztuba na latanie i wywalą mnie w te zimno na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 to jeszcze nie widzieliście moich glaniaków z klamrami (nawet Rammstein takie ma ) te to dopiero zostały znienawidzone przez moich bliskich Dawaj foto . A w temacie halówki, to nie obawiaj się sufitu i żaluzji,najgorsze są siatki zabezpieczające na halach ,jak model zawiśnie śmigłem lub podwoziem 3/4 m nad ziemią to jest problem ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Popieram. Z modelem i lataniem będzie dobrze Ale obuwie byśmy chcieli zobaczyć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Rammstein takie ma Pozwoliłaś mu czy licencję ożeniłaś ? Ania, idż vabank, glaniaki, stratocaster i sitko AKG na statywie, w tle wieżowiec z Marshall'i - stawiam czteropaka, że nawet Rafał będzie w shocku ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 31 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Mam filmik z niedzielnego lotu nowej halówki Ani . Moim zdaniem lot bardzo udany , ze względu na rozmiar naszej hali model nie ma czasu lecieć prosto. Przelot "Syma" aula i schodami do modelarni 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Mam filmik z niedzielnego lotu nowej halówki Ani . Moim zdaniem lot bardzo udany , ze względu na rozmiar naszej hali model nie ma czasu lecieć prosto. Aniu, brawko i gratulacje , pewnie, że bardzo udany ! To teraz, po tym oczywistym sukcesie może nabierzesz apetytu na coś większego, hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Martwy sezon rozpoczęty , ale u nas na hali tłok zabronili mi filmować więc filmów nie będzie . Zrobiłem pare zdjęć w modelarni i tak: Silnik do nowego holownika naszego etatowego holującego kolegi Romka W rekach Pawławła wyglada jak bron dużego kalibru Natomiast Rafał przygotowuje na nowy sezon helikopterek Wycinanie nowych skrzydeł ze styropianu Tłoczno dziś było , dyskusją nie było końca , robota na każdym stole , wspomnień czas Przykład sylwester 2003 rok na starej modelarni wszyscy jeszcze młodzi Pozdrawiamy wszystkich modelarzy ) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ja tam wole kobitki na szpilkach (vide Motylasty), szczególnie na parkiecie ale jeżeli te pomagają w lataniu, to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jaka to pojemność tego bokserka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jaka to pojemność tego bokserka ? 3W150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 O to będzie klasa , gratuluję Roman udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Ku przestrodze, czym się może skończyć utrata zasięgu w modelu: http://rybnik.naszemiasto.pl/artykul/model-szybowca-spadl-na-samochody-w-rybniku-zdjecia,3928095,artgal,t,id,tm.html Widać model już nie pianka, a węglowy lub coś podobnego. Dobrze, że skończyło się jak się skończyło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Cały klub "GWAREK" pozdrawia naszych skoczków , którzy wczoraj zajeli 1 miejsce drużynowym Pucharze Świata. Dobrze chłopaki latali u nas było tak A w Kligenthal było tak http://sport.tvn24.pl/sporty-zimowe,130/skoki-malysz-zachwycony-triumfem-polskich-skoczkow-w-druzynowce,696989.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi