mooseman Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dziś planujemy koszenie i prace przy zieleni ;-) Kto chętny, zapraszamy na 15:30 Możliwości lotu jak zwykle w tym czasie nie ma :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 15 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Dziś pogoda miała nas nie rozpieszczać , ale było całkiem fajnie . Wyluzowani latacze i wariacje "Jantar" i "Easy Gider" Zapraszam na ogladanie filmiku: Nie wiem czemu "Jantar" mylimi się z "Falkonem" poprawiłem Jutro wypad na Rybnik z dużymi szybowcami i holownikami. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Francka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Piękny balet klasyczny ! Pozdrowienia z Bydgoszczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 16 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 No tak pogoda super Lotnisko aeroklubu Rybnik kolumna 6 samochodów jedzie na miejsce startu. Wszyscy polatali , holownik "Morawa" zdał egzamin , każdy zadowolony loty do godziny 13. Jakość filmu słaba , ale spotkanie jest zarejestrowane - oglądamy : I na koniec zbiorowa fotka uczestników 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Pogoda wyśmienita Towarzystwo doborowe No i loty udane Niektóre modele trochę ważą .......ale nie w powietrzu tylko podczas noszenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Wyluzowani latacze i wariacje "Falkon" i "Easy Gider" Zapraszam na ogladanie filmiku: Cześć Franciszku. Jak ja lubię tu do Was zaglądać, zawsze jakiś fajny filmik się trafi. (Co prawda nie widziałem na nim Falkona, ale nie ważne) Pomyślałem, że jadąc dzisiaj na lotnisko wezmę ze sobą wiadro, wracając przejadę koło elektrociepłowni i "zakoszę" im z pół wiadra pyłu węglowego. Poinchaluję się z tydzień tym pyłem to może też uda mi się takie "Szybowcowe babie lato" nakręcić? Brawo Franiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Faktycznie już poprawiłem , sam się dziwiłem jak fajnie wyszło. Dzisiaj ładna pogoda odwiedził nas jeden z bardziej zasłużonych modelarzy województwa i pokazał model , bez steru kierunku bez lotek. Ale na naszym lotnisku nie poleciał , bo to szybki model na uwięzi - szkoda , że zapomniał paliwa , bo można silnik odpalić 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Marek gratulacje za holownik bo wiem jak wyglądał naprawde szacuna ja coś takiego kończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dziś idealna pogoda na oblot " Fiseler" naszego kolegi Janka był testowany . Oraz "Junior" firmy Graupner na filmiku , lotu "Fiseler" niestety nie udało mi się nagrać , ale na to bedzie jeszcze czas . Model wymaga małych korekt SC wzmocnienie podwozia i ustawienie klap lata bardo ładnie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 TUTAJ filmik z naszych odwiedzin z Pikniku Warbirds 2017, imprezę zaliczam do udanych i odliczam do kolejnego Pikniku, nawet bardziej niż tych imprez dla wszystkich modeli Za 3 tygodnie kolejny Piknik Modelarski w Bobrownikach, ale już dam sobie spokój z filmowaniem. Teraz na piknikach odpoczywam na moim wygodnym foteliku z piwkiem wpatrzona w niebo koniec stania kilka godzin z naciągniętą szyją i namierzania lecącego punkciku w ekraniku, koniec montowania kilka dni filmu, dwa lata uwieczniania wspomnień wystarczy, teraz i ja się relaksuje na piknikach Jeszcze ukulałam króciutki filmik z lotu Jantara Jakoś Jantar tak wyjątkowo relaksująco na mnie działa http://www.youtube.com/watch?v=RwYcXOfXIKE 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ania niewytrzymasz żeby czegoś nienakręcić w Bobrownikach.fajnie że za 3 tyg.to zdąże.pozdrówka dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No jest jeden model, za którym bym od razu poleciała z kamerą to Stuka Zawsze pierwsze co robię na piknikach, to właśnie szukam czy są Sztukasy, a tu proszę! W końcu doczekałam się bestii giganta na "Warbirds" ale niestety nie mógł startnąć z powodu awarii kabli, dopiero za rok może zobaczę w locie bestię, trzeba odliczać i to będzie ciężkie odliczanie A co do filmowania pikników, to moje filmy jakoś oglądalności nie mają. Jest moda na krótkie filmiki, a ja tak nie potrafię aż tyle skracać najchętniej bym zostawiła wszystko. Odpuszczam filmowanie, czas na relaks, swoje już zrobiłam. Dwa lata pięknych wspominek mi wystarczy - będę do nich wracać, a za 10 lat fajnie będzie odpłynąć na te pół godziny w takie wspomnienia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Co do samego filmowania Aniu, to może rób kilka filmów. Jeden krótki, w stylu piknik w pigułce, a potem poświęć każdemu samolotowi osobny film. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Tym silnikiem pulsacyjnym można chyba wystraszyć pół miasta !! Chętnie bym zobaczył film z lotu tego wynalazku - Z DŹWIĘKIEM !!! ALE I TAK GRATULACJE DLA WYKONAWCY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Sam jestem ciekaw , ale chyba się nie doczekam właściciel ma zbyt wiele różnych modeli wiec cieżko będzie ogarnąć. Statki parowe , parowóz , samoloty RC, ale najciekawszy to originalny C2 nie bity :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Krótki filmik z hexy z wczoraj, uchwyciłem ćwiczenia Any Później filmowałem przeloty Piotrka - bez włączonego zapisu w kamerze Ech... http://www.youtube.com/watch?v=kdPIx0dHOI8 ( muzyka i montaż - Ana ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A dziś było spotkanie w modelarni i poskładano nowy model już gotowy do oblotu na next weekend Kto coś z HK potrzebuje pisać do mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witajcie, fajowy Paweł?będzie tym szczęśliwym oblatywaczem? czyj to model?jak ja sie za Wami stęskniłem wpadne we wtorek jak będzie pogoda.pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jutro dzień wolny latamy i sprzątamy od rana do wieczora . Można zabrać napoje i kiełbase , kanapki , krzesełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No to w końcu przyjadę z jakimś planktonem Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi