pma_ Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Pogoń za kombatem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Ale impreza Publikę mieliście ogromną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Fajnie wyszła ta gonitwa następnym razem za Piotra trenerkiem pasuje pogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 16 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Filmik z dzisiejszego latania. Próbowałem gonić holownik, ale za wolne mam sprzęty Trzeba coś szybkiego poskładać Większość filmu to wideo z Bixlera. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=gH63BJGH5QY 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 21 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 To chyba jeden z ostatnich upalnych dni, udało się spędzić na lotnisku i nawet to sfilmować Film "jak kiedyś", od Ani Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=UtYCuxnj9ig 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Super, a ja w tym czasie na robocie w Szwecji byłem, no nic może w niedzielę uda się polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Dziś popołudniu troszkę latałem na zasadzie sprawdzania sprzętu który parę dni temu zrobił mi psikusa i zmusił mnie do awaryjnego lądowania, okazało się że wszystko jest ok a zakłócenia lotu wynikły najprawdopodobniej z terenu nad którym latałem a był to teren Huty Pokój, a miał być fajny film, Piec o zachodzie słońca. Przy okazji sprawdzania drona zauważyłem jak koledzy z klubu latają więc z daleka udało się coś nagrać, ciekawe czy ktoś z nich mnie dostrzegł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Zaczaił się z tą małą pierdółką , oj Grzesiu oj jak szpieg z Doniecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes997 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Prawie jak przyczajony tygrys ukryty spark :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W niedziele kamerka wskoczyła na holownik i zrobiła film Czyli holowanie i innej perspektywy https://www.youtube.com/watch?v=5cAEAibdkUE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Wszystkich chętnych klubowiczów Gwarka zapraszamy w sobotę od 11:00 na zebranie, które odbędzie się na lotnisku, a dotyczyć będzie omówienia punktów regulaminu lotniska. Do zobaczenia! ---- edytowane ---- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Coś z tej moravie lotki we flatter wpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 i jeszcze jeden film z lotniska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ale ładnie mój "Jantar" wygląda w locie. Piter, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Musisz nim szybciej latać (albo ja wolniej) to będzie jeszcze lepiej wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Do Prudnika na zawody papierzaków pojechała skromna ekipa z naszej modelarni , ale zabawa była super . Kto nie jechał to może tylko żałować. Mały filmik ze spotkania: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Piękny lot pokazowy pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Przed świętami mamy brak naszej auli do lotów ( ktoś zabrał klucz ) treningi zostały przeniesione na korytarz Dajemy radę Przy okazji życzymy wszystkim zdrowych i Wesołych Świąt oraz Dosiego Roku 2019 , wiele prezentów na nowy sezon roku 2019 Przypominam wszystkim modelarzom 31 grudzień 2018 godz 9 do 13 , spotkanie sylwestrowe i wspólne zdjęcie do historii modelarni. Zapraszamy . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Niestety pracuję do 15 , ale Szczęśliwego Nowego Roku 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 ]Spotkanie sylwestrowe było bardzo miłe , trochę modelarzy przybyło , trochę ubyło , atmosfera świąteczna. Pozdrawiamy tych co nie mogli (pracujących) i tych co im się nie chciało Tradycyjne zdjęcie klubowiczów Życzymy w przyszłym roku lepszych nowszych modeli i dużo zdrowia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi