TeBe Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To wzmocnione podwozie w pomarańczowym FC jest zrobione na oryginalnym drucie z zestawu, czy na lepszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Do standardowego podwozia dorobiłem tylko coś na kształt stabilizatora łączącego lewą goleń z prawą. Jest to drut elastyczny 2mm. Dzisiaj w podwoziu poczyniłem kolejną modyfikację. Teraz golenie to będą wahacze z prawdziwego zdarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Podejrzał, podejrzał i zrobi u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ciekawe, co będziecie podglądać u mnie. Chodzi mi pogłowie coś, czego nie widziałam w takim modelu Niestety na razie brak czasu na składanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To na kiedy zamawiamy kolejną dostawę śniegu? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na Nowy Rok! P1040183 by TeBeWAW, on Flickr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Krzysztof, dla Ciebie i Syna również wszystkiego najlepszego w Nowym Modelarskim 2015 r. Oby Diana latała tak doskonale jak Twoje pozostałe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dla wszystkich kolegów z bydgoskiego lotniska życzę wysokich lotów, udanych "precyzyjnych lądowań" i dalszego zadowolenia i przyjemności z modelarstwa. Szczęśliwego Nowego 2015 Roku ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Narty pozakladali a śniegu ni chu chu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Łoł, Panowie ale superowe zdjęcia Wam wyszły. Kapitalne efekty tych kolorowych linii .... super. Nowego Roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Narty pozakladali a śniegu ni chu chu Pogoda ciulowa więc TO prędzej pasuje .... Chociaż te pływaki i za narty robić mogą... uniwersalne takie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ciekawe jakby dzisiaj latał? chyba by było bez różnicy jakie podwozie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Z wiatrem szybko, pod wiatr wcale .... Ps A Wasze jak śmigały - są jakieś focie czy inne dokumenta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mój dosycha po zmianie ubarwienia. A przy takich wiaterkach jak obecnie funduje 2015 to ino zbocza, http://pfmrc.eu/index.php?/topic/38998-starogr%C3%B3d-klif-wi%C5%9Blany/page-18&do=findComment&comment=538275 Jutro Unisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To zależy od pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Taaa, już jeden taki FunCub latał kiedyś na zboczu, ale przy słabszym wietrze i bez dokumentacji,ale za to na pewnym filmiku (w 5 minucie) widać, że nawet "piankowcem" można polatać przy 15m/s co prawda, to były jego siódme poty i blisko granicy złożenia skrzydeł, ale dało radę.Więc nic tylko zajeżdżać na zbocze, jak niema pogody na lotnisku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam Wszystkich ! Wykorzystując chwilę ładnej , chociaż wietrznej pogody pognałem na łączkę z Soliusem aby chociaż trochę polatać. Turbiło i szarpało jak diabli, ale dwa loty wykonane i Solius w jednym kawałku na ziemię spokojnie powrócił. Późno pojechałem więc szybko trzeba się było zwijać - ale i tak jestem zadowolony, bo chociaż latanie samotne to drążki rozruszane ! Dwie fotki poniżej, pozdrowienia ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Już jakiś czas się przymierzam, ale zawsze coś z czasem nie tak .... Ale jeszcze się odkuję !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To jak wyzwanie Noworoczne - PODEJMUJĘ !! TEŻ CHCĘ ZOSTAĆ ZBOCZOWCEM ( nie mylić przypadkiem ze zboczeńcem którym mówię zdecydowane NIE ) Pozdrawiam i czekam na propozycje - może 6.01 będzie tzw. "warun" ? Krzysiek - telefon znasz ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 6-go brak wiatru = łąka. Na zbocze to 5-go do Unisławia - wiatr nie za mocny, w sam raz na piankowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi