Kross Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Te trzy w zestawieniu rzeczywiście mogą wiele tłumaczyć Czerwony leci reszta stoi, porządek musi być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Wszystkich po Fun Cub Day ! Coś mi się widzi , że z pogodą mieliśmy wczoraj niezłego farta ! Chyba jednak w niebie lubią pozytywnie zakręconych lataczy z Lotniska Fordon ! No a to białe co spadło dzisiaj z nieba też otwiera pewne możliwości, szczególnie dla Fun Cubowych i innych "narciarzy"... Panowie - MONTOWAĆ DESKI NA KOŁA - SOBOTA BLISKO !!! Proponuję SKI FUN CUB AND OPEN MODEL DAY ( no chyba że stopnieje ... ) ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ale bomba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bombowo A ja i tak polatam moim TRAINSTAREM nie mam innego wyjścia chociaż wiem że nie mam przy takiej ekipie szans Rewelacyjna zabawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tomek - WIĘCEJ WIARY W SIEBIE - JAK NIE MASZ SZANS - MASZ TAK JAK MY - WSZYSCY LATACZE NASI SĄ !! Wbijaj na łąkę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kheeem, khyy khyy. Z tego co słyszałem to po piątku cieplutko ma być, koło 11 stopni. Na plusie. Obstawiam że narty założymy w kwietniu / maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ty nie bądź taki "puszek Pandora" - "twardym trza być a nie mientkim" - będzie wiara , będzie śnieg ! A jak nie będzie to TEŻ zrobimy jakiś latający dzień na kołach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja obstawiam miłe błotko Andrzej zabierz coś co by lądowało na wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mój sprzęt jest uniwersalny : Cubowo - lądowo - błotno - śniegowo -lodowy !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Czas powrócić do realizacji teraz to już można rozgrywać zawody drużynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Takie fajne styropianowe kulki w "lyroju" mozna kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja znam lepsze miejsce na zakup bombko-kuli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Znaczy się że planujesz większą kulkę? Do kręgli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Musze "pogadac" z cora czy uzyczy piony a kulke zorganizuje kolega. W koncu to kregle. Czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kule mogę zorganizować, ale kto tyle flaszek obali (i się po tym nie obali) to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Po obejrzeniu filmu już widzę co się niebawem będzie działo u nas Co do wypicia flaszek to zwykła woda damy radę Tylko tak się zastanawiam czy dopuścicie mnie do zabawy z moim TrainStarem ps.Przy większej kulce będzie można łatwiej trafić więc Krzysiek zobacz jakie są największe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 witam wszystkich mam pytanie nie dawno nabyłem foxa o rozpiętości 2300 i widzę że wy też takimi latacie przymierzam się do oblotu i zastanawiam się czego mogę się spodziewać czy to trudny model do latania jak sie zachowuje po starcie pomoże koś podpowie może co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ... ps.Przy większej kulce będzie można łatwiej trafić więc Krzysiek zobacz jakie są największe Łatwiej trafić, ale trudniej z tym lecieć (to bimba się bezwładnie), więc będą "w sam raz". Żeby łatwiej trafić, myślę, że trzeba by powiększyć cel, a nie pocisk Zresztą ekipa zaczęła by się nudzić i wymyślać "głupoty", jakby było za łatwo PS. i po świętach nie wyrzucamy choinek, bo jak przyjdzie nam jechać na jakiś piknik, to z czym pojedziemy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 witam wszystkich mam pytanie nie dawno nabyłem foxa o rozpiętości 2300 i widzę że wy też takimi latacie przymierzam się do oblotu i zastanawiam się czego mogę się spodziewać czy to trudny model do latania jak sie zachowuje po starcie pomoże koś podpowie może co nieco FOXika trzeba prawidłowo wyważyć , na początek lepiej jak ma trym na dziób. Jest przyjemny w prowadzeniu, nie lubi jednak zbyt małych prędkości w zakrętach - może to skończyć się przeciągnięciem i "korkiem" .Trzeba więc na początku trochę uważać i ćwiczyć zakręty - szczególnie ciasne - na większej wysokości. Ja wzmocniłem dodatkowo przód kabiny - a właściwie całą gondolę na obwodzie rowingiem węglowym dla zwiększenia sztywności. Sprawdza się dobrze i nie miałem niespodzianek przy twardszym lądowaniu. Poza tym lata fajnie - życzę dużo przyjemności i zapraszamy na łączkę - może tym razem FOX DAY ? Tak jak na pierwszym filmie - ROBIĆ ! Na filmiku z pierwszego lotu widać, że szybowiec jest lekko "ciężki na ogon" - po dołożeniu balastu z przodu zrobiło się jeszcze przyjemniej !! :D A tak jak niżej NIE ROBIĆ !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Za daleko do Was mam, a szkoda :-) 6h w obie strony :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi