Kross Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Te trzy w zestawieniu rzeczywiście mogą wiele tłumaczyć Czerwony leci reszta stoi, porządek musi być 1
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Wszystkich po Fun Cub Day ! Coś mi się widzi , że z pogodą mieliśmy wczoraj niezłego farta ! Chyba jednak w niebie lubią pozytywnie zakręconych lataczy z Lotniska Fordon ! No a to białe co spadło dzisiaj z nieba też otwiera pewne możliwości, szczególnie dla Fun Cubowych i innych "narciarzy"... Panowie - MONTOWAĆ DESKI NA KOŁA - SOBOTA BLISKO !!! Proponuję SKI FUN CUB AND OPEN MODEL DAY ( no chyba że stopnieje ... ) ! Pozdrowienia !
toptome69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bombowo A ja i tak polatam moim TRAINSTAREM nie mam innego wyjścia chociaż wiem że nie mam przy takiej ekipie szans Rewelacyjna zabawa. 1
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tomek - WIĘCEJ WIARY W SIEBIE - JAK NIE MASZ SZANS - MASZ TAK JAK MY - WSZYSCY LATACZE NASI SĄ !! Wbijaj na łąkę !!
Way Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kheeem, khyy khyy. Z tego co słyszałem to po piątku cieplutko ma być, koło 11 stopni. Na plusie. Obstawiam że narty założymy w kwietniu / maju
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ty nie bądź taki "puszek Pandora" - "twardym trza być a nie mientkim" - będzie wiara , będzie śnieg ! A jak nie będzie to TEŻ zrobimy jakiś latający dzień na kołach !
toptome69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja obstawiam miłe błotko Andrzej zabierz coś co by lądowało na wodzie
kaszalu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mój sprzęt jest uniwersalny : Cubowo - lądowo - błotno - śniegowo -lodowy !! 1
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Czas powrócić do realizacji teraz to już można rozgrywać zawody drużynowe
Way Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Takie fajne styropianowe kulki w "lyroju" mozna kupić
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja znam lepsze miejsce na zakup bombko-kuli 1
Way Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Znaczy się że planujesz większą kulkę? Do kręgli?
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Musze "pogadac" z cora czy uzyczy piony a kulke zorganizuje kolega. W koncu to kregle. Czy nie?
Kross Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kule mogę zorganizować, ale kto tyle flaszek obali (i się po tym nie obali) to ja nie wiem
toptome69 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Po obejrzeniu filmu już widzę co się niebawem będzie działo u nas Co do wypicia flaszek to zwykła woda damy radę Tylko tak się zastanawiam czy dopuścicie mnie do zabawy z moim TrainStarem ps.Przy większej kulce będzie można łatwiej trafić więc Krzysiek zobacz jakie są największe
malboro_1981 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 witam wszystkich mam pytanie nie dawno nabyłem foxa o rozpiętości 2300 i widzę że wy też takimi latacie przymierzam się do oblotu i zastanawiam się czego mogę się spodziewać czy to trudny model do latania jak sie zachowuje po starcie pomoże koś podpowie może co nieco
Kross Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 ... ps.Przy większej kulce będzie można łatwiej trafić więc Krzysiek zobacz jakie są największe Łatwiej trafić, ale trudniej z tym lecieć (to bimba się bezwładnie), więc będą "w sam raz". Żeby łatwiej trafić, myślę, że trzeba by powiększyć cel, a nie pocisk Zresztą ekipa zaczęła by się nudzić i wymyślać "głupoty", jakby było za łatwo PS. i po świętach nie wyrzucamy choinek, bo jak przyjdzie nam jechać na jakiś piknik, to z czym pojedziemy? 1
kaszalu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 witam wszystkich mam pytanie nie dawno nabyłem foxa o rozpiętości 2300 i widzę że wy też takimi latacie przymierzam się do oblotu i zastanawiam się czego mogę się spodziewać czy to trudny model do latania jak sie zachowuje po starcie pomoże koś podpowie może co nieco FOXika trzeba prawidłowo wyważyć , na początek lepiej jak ma trym na dziób. Jest przyjemny w prowadzeniu, nie lubi jednak zbyt małych prędkości w zakrętach - może to skończyć się przeciągnięciem i "korkiem" .Trzeba więc na początku trochę uważać i ćwiczyć zakręty - szczególnie ciasne - na większej wysokości. Ja wzmocniłem dodatkowo przód kabiny - a właściwie całą gondolę na obwodzie rowingiem węglowym dla zwiększenia sztywności. Sprawdza się dobrze i nie miałem niespodzianek przy twardszym lądowaniu. Poza tym lata fajnie - życzę dużo przyjemności i zapraszamy na łączkę - może tym razem FOX DAY ? Tak jak na pierwszym filmie - ROBIĆ ! Na filmiku z pierwszego lotu widać, że szybowiec jest lekko "ciężki na ogon" - po dołożeniu balastu z przodu zrobiło się jeszcze przyjemniej !! :D A tak jak niżej NIE ROBIĆ !!!!!
TeBe Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Za daleko do Was mam, a szkoda :-) 6h w obie strony :-(
Rekomendowane odpowiedzi