robas69 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy ktoś z Was budował ten model http://abc-rc.pl/Black-Horse-PZL-104-Wilga ? Jakie wrażenia? Niestety instrukcja o tym milczy - jaka jest odległość między wręgą silnikową (ścianą domku), a płaszczyzną maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zobacz tu http://abc-rc.pl/templates/images/files/995/1367677482-bh124-manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Darek, niestety tak jak napisałem wcześniej instrukcja milczy na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zobacz ile długości ma przeciętna 30 i będziesz wiedział.Ze zdjęcia gdzie jest pokazany przykręcony silnik można wyliczyć wszystko. Mam laminatową Wilgę o tej rozpiętości z niemieckiego zestawu,ale w tym z BH maska jest chyba oszukana i przedłużona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zmierzę bezpośrednio w modelu może uda się jutro... do południa :-). Lata u mnie jedna sztuka, a montuje się następna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zobacz na dariuszmular.com Darek ma jakas Wilge, tylko nie pamietam jakiej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wilga 104 B H - 2,20m 26 cm benzyna 7 kg + ful telemetria +GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Krzysztof, napisz coś o modelu - jakości zestawu. Możesz zmierzyć odległość pomiędzy wręgą silnikową (domkiem), a szczytem maski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wilga , slnik 26cm bezyna jakosc sklejka balsa , mało kleju ,folia kepsko naciągnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Krzysztof, dziękuję Ci bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 W masce mieści się też OS MAX GF 40 A tu kilka zdjęć z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Możesz coś napisać o modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 jakiś filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Miałem filmik z prób silnika, ale gdzieś mi wcięło. Z oblotu nie mam. Jak tylko coś zrobię to udostępnię. Modelu nie mierzyłem, nie ważyłem, ale lata świetnie. Jest szybszy niż myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czy folia jest tak fatalnie naciągnięta jak piszą o innych modelach BH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Przecież folię prostuje się żelazkiem. Zajmuje to 5 min. Jedyny problem jaki miałem, to że po złożeniu podwozia koła były mocno zbieżne. Musiałem wygiąć blaszki do których są przykręcone. Teraz jest ok, tylko przy ostatnim lataniu trochę uszkodziłem podwozie, więc na razie nie latam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zrobiłem filmik z lotu Wilgi, widok z kokpitu A tutaj bez chmur 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Jak patrzę na otoczenie z filmu to Wilga prosi o pływaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam. Teraz nowy silnik DLE 35 jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Gotowe ,docieranie i w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi